עבור לתוכן

שאלה באלקטרוניקה(רוצה להחליף את השפורפות באוזניות עם מקרופון)

Featured Replies

פורסם

שלום

אמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת.

אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות.

אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב)

עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל)

יש מצב שזה יעבוד?

יש לכם אולי דרך יותר טובה

תודה מראש

פורסם

שלום

אמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת.

אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות.

אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב)

עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל)

יש מצב שזה יעבוד?

יש לכם אולי דרך יותר טובה

תודה מראש

אם תנתק כל פעם את המכשיר מבזק איך בדיוק יוכלו להתקשר אלייך ?!? :nono: [!!!]

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אם אני צודק

יש לי עוד טלפונים הם יצלצלו ויוכלו לענות בעם ריגיל

ואז היה אפשר לשמעו אם מצלצלים ואז היא פשוט תרים את המתג וזה יענה לה נכון?

פורסם

כן זה יעבוד אבל יותר יעדיף לך לבטל את המתג של הניתוק בתוך הטלפון ולהוציא 2 חוטים עם מתג חיצוני במקומו..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

עכשיו משהו יכול להגיד לי איזה צבעים צריכים להגיע לכול מקום או שאני פשוט ינשא ויראה לבד?

פורסם

לך על בטוח.. פרק שפורפרת של טלפון (לא חייב להרוס.. רק לפרק ולבדוק) מאיזה פין מגיע כל חוט ולאן הוא מתחבר ואז תחתוך את הכבל ותבדוק איזה צבע חוט היה בכל פין.

פורסם
  • מחבר

גם רעיון :)

תודה רבה

פורסם

בכיף... :xyxthumbs:

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תגידו את החוטים אני יחול להלחים?(כמו כול חוט חשמל)

ועוד משהו מתי שאני מבודד את החוטי טלפון לפעמים יוצאים לי דברים לבנים מה זה זה בסדר?

פורסם

תגידו את החוטים אני יחול להלחים?(כמו כול חוט חשמל)

ועוד משהו מתי שאני מבודד את החוטי טלפון לפעמים יוצאים לי דברים לבנים מה זה זה בסדר?

1. כן אתה יכול .

2. יוצאים מאיפה ?!~ ???

פורסם

יוצאים לבנים אתה מתכוון לחוטים לבנים כאלה מתוך החוט?

אם כן אז זה בסדר ואתה יכול לחתוך את הקצוות שלהם אחרי שאתה מגלף חוט.

פורסם
  • מחבר

תשמעו משהו

אני חברתי את העוזניות בנתיים(בלי המקרופון) בדקתי שהם עובדים והם עבודים הלכתי לטלפון אחר הם לא עבדו הלכתי לעוד אחד ושם הם עשו ציפצוף מזר

בקיצור זה עובד לי רק בטלפון אחד למה זה מה אני יכול לעזות

זה קשור אולי לזה שלא חיברתי את המקרופון?

פורסם

תשמעו משהו

אני חברתי את העוזניות בנתיים(בלי המקרופון) בדקתי שהם עובדים והם עבודים הלכתי לטלפון אחר הם לא עבדו הלכתי לעוד אחד ושם הם עשו ציפצוף מזר

בקיצור זה עובד לי רק בטלפון אחד למה זה מה אני יכול לעזות

זה קשור אולי לזה שלא חיברתי את המקרופון?

איך חיברת את האוזניה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים