פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים שלוםאמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת.אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות.אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב)עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל)יש מצב שזה יעבוד?יש לכם אולי דרך יותר טובהתודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שלום אמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת. אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות. אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב) עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל) יש מצב שזה יעבוד? יש לכם אולי דרך יותר טובה תודה מראש אם תנתק כל פעם את המכשיר מבזק איך בדיוק יוכלו להתקשר אלייך ?!? [!!!]
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר תגיד לי אם אני צודקיש לי עוד טלפונים הם יצלצלו ויוכלו לענות בעם ריגילואז היה אפשר לשמעו אם מצלצלים ואז היא פשוט תרים את המתג וזה יענה לה נכון?
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים כן זה יעבוד אבל יותר יעדיף לך לבטל את המתג של הניתוק בתוך הטלפון ולהוציא 2 חוטים עם מתג חיצוני במקומו..
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר תודה על התגובותעכשיו משהו יכול להגיד לי איזה צבעים צריכים להגיע לכול מקום או שאני פשוט ינשא ויראה לבד?
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים לך על בטוח.. פרק שפורפרת של טלפון (לא חייב להרוס.. רק לפרק ולבדוק) מאיזה פין מגיע כל חוט ולאן הוא מתחבר ואז תחתוך את הכבל ותבדוק איזה צבע חוט היה בכל פין.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר תגידו את החוטים אני יחול להלחים?(כמו כול חוט חשמל)ועוד משהו מתי שאני מבודד את החוטי טלפון לפעמים יוצאים לי דברים לבנים מה זה זה בסדר?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים תגידו את החוטים אני יחול להלחים?(כמו כול חוט חשמל)ועוד משהו מתי שאני מבודד את החוטי טלפון לפעמים יוצאים לי דברים לבנים מה זה זה בסדר?1. כן אתה יכול .2. יוצאים מאיפה ?!~ ???
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים יוצאים לבנים אתה מתכוון לחוטים לבנים כאלה מתוך החוט?אם כן אז זה בסדר ואתה יכול לחתוך את הקצוות שלהם אחרי שאתה מגלף חוט.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר תשמעו משהואני חברתי את העוזניות בנתיים(בלי המקרופון) בדקתי שהם עובדים והם עבודים הלכתי לטלפון אחר הם לא עבדו הלכתי לעוד אחד ושם הם עשו ציפצוף מזרבקיצור זה עובד לי רק בטלפון אחד למה זה מה אני יכול לעזותזה קשור אולי לזה שלא חיברתי את המקרופון?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תשמעו משהואני חברתי את העוזניות בנתיים(בלי המקרופון) בדקתי שהם עובדים והם עבודים הלכתי לטלפון אחר הם לא עבדו הלכתי לעוד אחד ושם הם עשו ציפצוף מזרבקיצור זה עובד לי רק בטלפון אחד למה זה מה אני יכול לעזותזה קשור אולי לזה שלא חיברתי את המקרופון?איך חיברת את האוזניה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.