עבור לתוכן

איזה לוח טוב יותר???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

השבוע נשרף לי הלוח אם שהיה ברשותי מדגם GA-8IK1100 של ג'גה בייט כמובן (צ'יפסט 875p).כיוון שהוא אזל מהמלאי

סופק לי ע"י החברה לוח אם מדגם GA-8IG1000 שכולל את האינטל אקסטרים און בורד. הספק ציין כי לוח זה הינו חזק בהרבה יותר מלוח שהיה ברשותי לפני כן.

חשוב לציין כי הלוח החדש שקיבלתי תומך בcia ו mib מה שללוח הקודם לא הייתה תמיכה לזה. אך בנוסף בלוח החדש שקיבלתי יש כרטיס און בורד שנקרא

intel extreme graphic 2 חוץ מהagp x8 . אך למרות כל אלה , אינני בטוח כלל שהלוח החדש טוב יותר מהלוח שהיה ברשותי קודם לכן אם לא פחות טוב ממנו.

את עזרתכם הדחופה!

תודה :)

פורסם

בלוח הקודם שלך היה 6 סלוטים של DDR, סלוט של AGP Pro ושבב קול 6 ערוצים (5.1)

בלוח הזה יש 4 סלוטים של DDR, סלוט של AGP x8 ושבב קול 8 ערוצים (7.1)

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה agp pro ל - agp x8

ובעצם מאחר ולשנים צ'יפסט אחר.. איזה לוח אם הוא טוב יותר בשורה התחתונה?

תודה על העזרה.

פורסם

מבחינת צ'יפסטים כל עוד אין לך P4 מסדרת EE (יקרים מאוד) או אתה עושה אוברקלוק אין הבדלים בין 865 ל 875

גרסאות חדשות של AGP

נכון ל2003, גרסאות חדשות של AGP מגדילות את קצב התעבורה מפי 2 עד פי 8. גרסאות חדשות אשר קיימות בשוק כיום כוללות את:

AGP 2x אשר משתמש בערוץ 32-ביט הפועל בתדירות שעון של 66 מגה-הרץ כפול נפח, המכפיל את התדירות האפקטיבית ל133 מגה-הרץ, אשר מאפשר קצב תעבורה מקסימלי של 533 מגה-בית לשניה.

AGP 4x אשר משתמש בערוץ 32-ביט הפועל בתדירות שעון של 133 מגה-הרץ כפול נפח, המכפיל את התדירות האפקטיבית ל266 מגה-הרץ, אשר מאפשר קצב תעבורה מקסימלי של 1066 מגה-בית לשניה.

AGP 8x , עם קצב תעבורה מקסימלי של 2133 מגה-בית לשניה.

בנוסף, קיימים כרטיסי AGP Pro מסוגים שונים. הם צורכים יותר חשמל ולרוב הם ארוכים יותר מכרטיסי AGP תקניים (על אף שהם מתחברים לחריץ AGP בודד). לרוב משתמשים בכרטיסים אלה כדי להאיץ יישומי תכנון ועיצוב ממוחשבים מקצועיים אשר משתמשים בהם בתחומי הארכיטקטורה, מכונות, הנדסה וכדומה.

מקור: WikiPedia

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום מה שאתה אומר ידידי, זה שאין שום הבדל שאובר קלוקינג לא יכול לתקן בין שני הכרטיסים.

הנקודה אם לא כדאי לי יותר להחזיר את הלוח הזה ולחכות שיהיה במלאי הלוח הקודם שהיה לי.

זה דיי מטריד מאחר והספק אמר לי שמדובר בכרטיס טוב יותר.. לכן השאלה אם בכלל יש טעם להתחיל להתעסק עם זה או פשוט לחכות לשיהיה במלאי את ה 1100.

מה שמחזיר אותי לשאלה שוב:

בהחלטה של מול שני הלוחות הללו, מה אתה היית לוקח..? :s05:

תודה :nixweiss:

פורסם

אני לא רואה טעם להתעקש על ה 1100

הרבה הוא לא מוסיף לך אלא אם כן יש לך כרטיס מסך מקצועי (FireGL או Quadro)

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה על העזרה ידידי :)

:xyxthumbs:

פורסם

ליאור תודה רבה על העזרה

אחי שאל את השאלה במקומי כי פשוט לא היה לי לוח

אז אירגנתי פ3 ביינתיים!

אז אתה אומר לא להתעקש!

אני דווקא קצת חששתי בהתחלה אבל אם אתה אומר(ויש לך 5 כוכבים :smile1:)

אז אני אלך על המלצתך!

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים