פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים המוצר הראשון הוא לוח של GigaByte דגם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510nisהוא בא עם כרטיס מסך מסוג Geforce 6100 כמה שאלות על הלוח מה אתם אומרים עליו האם הוא יציב ? אני מחפש לוח לא לאוברקלוק אלא לוח זול ( אם אפשר עם כ.מסך משולב) שיעשה את העבודה ושיהיה בוא את מירב הטכנוולוגיות המהירות כגון USB 2,Sata 2 ,PCI-E, F-WIRE ,802.11 כל מה שאין כמובן אפשר להוסיף בכרטיסים ...השאלה העיקרית פה בעצם מה אתם חושבים ? יציב לא יציב יחזיק זמן ממושך או לא... ?הלוח השני שאני רוצה לסקור הוא :K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420nisכנ"ל אותו לוח אבל עולה פחות והסוקט שלו הוא 754 שלפי דעתי כבר נעלם מהשוק... אבל עדיין שומר על המעבדים עם המחירים הזולים ...שוב מה דעתכם ...?1.האם הכרטיס מסך בשתי הלוחות שווה משהו ? או לא ?2.יש עוד לוח של Asrock עם כ.מסך משולב מה איתו האם הוא טוב ?3.שאלה כללית : מכיוון שאני לא מעודכן בצ'פסטים וכאלו איזה צ'יפסט למערכת AMD הכי יתאים ?Ati chipset ? nforce 3,4 ? Sis ?ULiאיזה מהם יותר טוב בבקשה דרגו ...
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אם יש לך את התקציב למעבד אז ה K8N51GMF-9 יהיה עדיף כמובן בשביל אפשרויות שידרוג, בשביל האופציותד"א הדבר היחיד שתצטרך ככרטיס זה יהיה ה 802.11 מכיוון שרק הלוחות היקרים מגיעים עם זה משולבהמשולבים הם לא משהו, אבל בשביל עבודה משרדית הם מספיקיםאיזה לוח של ASRock? תן דגםצ'יפסטים עם משולבים שיש היום זה: Radeon Xpress 200, NF4 6100, NF4 6150שלושתם טובים
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר זה כבר לא חשוב ענית לי על מה שרציתי הדגם של ה ASROCK הוא של 939 עם ה 6100 ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.