עבור לתוכן

רשמים ראשונים מכנס IDF (הכנס של אינטל).

Featured Replies

פורסם

אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח)

אז ככה:

קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות)

ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל:

*דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול למעבד כפול הליבה.

*נשיא אינטל גם חשף טכנולוגיה חדישה של מעבדים לטלפונים סלולארים שיהיו בעתיד כאשר זמן הצריכה של המעבד תהיה נמוכה ביותר והמעבד ירוץ ב-1.24 ג'י'גה הרץ!! דבר מדהים.. חכו לXsacle החדש ;) (המכשיר הריץ סרטים ב-200 FTP שזה משוגע לגמרי)

*בהרצאה הראה הנשיא גם את הדור הבא של המחשבים הקטנים ה"UMPC"

(ultra mobile pc's)

המחשבים ישמשו גם כפלאפונים, גם כמחשבים לכל דבר (עם ווינדוס) וגם יריצו משחקים חדישים (מדובר על מעבדים גראפיים חזקים מאד של Nvidia)

המחשבים ישמשו גם כעזר (היה סרטון שהראה אישה בחנות רוצה לקנות בגדים והמכשיר בודק את הבגד ואומר לה איפה הכי זול לקנות אותו)

הם יצויידו ב gps\grps\Wi-Fi כל הטכנולוגיות החדישות... הם הראו כ-4 מכשירים שונים שההשקה הקרובה ביותר ככל הנראה תהיה תחילת-אמצע 2006

הקלטתי כ-5:30 דקות מההרצאה כאשר הוא דיבר על הסנטריו (זה מה שהספיק לי המקום) אם יש דרישה אז אני יעלה את המיני הרצאה.

אני מצטער על שגיאות כתיב (אם יש) אבל אני רוצה להמשיך להביא רישומים היום. חכו לתוספות.

ולמנהלי\בעלי HWzone אני נמצא בכל כנס גדול בארץ (אני עובד בחברה ששולחת אותי אליהם), הייתי גם בness וגם ב gartner וגם עם ביל גייטס וכו' וכו'

כך שאם אתם מחפשים כתב נוסף אתם מוזמנים לפנות אלי.

משדר אליכם מIDF כאן firehawk מסיים לרגע זה. (צפו לעוד)

פורסם

כאן יואב טוקר - פריא (עם מבטא). :smile1:

פורסם

מתי אנו אמורים לראות את המעבדים החדשים?

פורסם

פשש כל הכבוד :yelclap:. זה מעניין מאוד, במיוחד המעבד החדש. יהיה מעניין לשמוע עוד אם תוכל להעלות את ההרצאה.

פורסם

לול זה צריך להיות גדול לראות איזה 50 מתכנתים יושבים ורואים שם f.e.a.r ושכתוב 70 FPS בצד איפושהוא. :lol:

פורסם

חח רוצים לשמוע משהו מצחיק זה כמו מפגש של g33ks הנה למשל עוד כמה ימים אני הולך לבר-אילן יש אלימפידת מדעי המחשב ובאים תלמדיים מכול הארץ כזה אתה בא על מישהו

"אתה יודע מה זה div איזה קטע הא?"

חח אוסף g33ks

פורסם
  • מחבר

אמממ אני כרגע בבית ואין לי כוח לרשום את ההמשך של הסיפור (אני אכתוב אותו בלילה כשיהיה לי כוח).

אבל בכלליות היה עוד הרצאות מעיינות שכללו את האופטימציה של מעבדי 64 ביט, הרצאה של SGI (אין לי כוח להסביר עכשיו)

אממ ואני יעלה גם את ההרצאה של הנשיא יותר מאוחר...

וכן זה היה אוסף Geeks אבל לא שילמתי שקל ולא ממש אכפת לי... היה מעניין בפצצות....

קיצר צפו לעוד, ותודיעו עוד אנשים שרוצים את ההרצאה כי אין לי כוח להעלות אותו בשביל בן אדם אחד (בלי להעליב)

פורסם

אני מעוניין

פורסם

גם אני מעוניין.

פורסם

תשמע אני לא רוצה להגיד שום דבר שלילי, אבל אם אתה לא רוצה לכתוב אל תכתוב. זאת קהילה של חובבי מחשבים

ואני בטוח שאנשים יעריכו כאן את מה שתעשה, בלי שכל "המעוניינים" יגיבו. רוצה לתרום תתרום, לא אז לא..

פורסם

א. הוא אמר בלי להעליב

ב. הוא רק רוצה לדעת לפי הבנתי אם יש טעם להעלו ולהעמיס על השרת

פורסם

חבר'ה אל תדאגו יהיה סיקור נרחב של האירוע באתר, כתבי האתר היו באירוע ויביאו רשמים ודעות בהמשך

פורסם

יש הערכה מתי?????

פורסם

כל הכבוד על הכתבה,אחת המעניינות שקראתי בזמן האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים