פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים יש אפשרות לחבר לדים לשקע?כאילו נגיד אני רוצה להאיר מדפים או משהו דומה,אני יכול לעשות את זה עם תקע שמחובר לכל הלדים ופשוט לחבר את זה לשקע?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים ממש לא ידידי היקר ישרף לך הלד עוד לפני שהוא ידלק יש מדריכים טובים באתר וכבר טחנו את זה פה מאה פעם תחפש בהצלחה
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אתם טועים! אני חיברתי את המדפים שלי לחשמל, וזה ממש לא מסובך. כל מה שצריך לעשות זה לקנות טרנספורמטור AC- DC, לחתוך לו את החיבורים ולחבר את הלדים, כמובן לא לשכוח נגד.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אתם טועים! אני חיברתי את המדפים שלי לחשמל, וזה ממש לא מסובך. כל מה שצריך לעשות זה לקנות טרנספורמטור AC- DC, לחתוך לו את החיבורים ולחבר את הלדים, כמובן לא לשכוח נגד.איך זה נראה וכמה זה עולה?ואגב יש לדים בהום סנטר ?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אתם טועים! אני חיברתי את המדפים שלי לחשמל, וזה ממש לא מסובך. כל מה שצריך לעשות זה לקנות טרנספורמטור AC- DC, לחתוך לו את החיבורים ולחבר את הלדים, כמובן לא לשכוח נגד. נו מה RaVid אמר? תקרא לפני שתאה מצהיר בפני כולם שהם טועים. ------------------------------------ כך זה ניראה : זה נע בין 20-40 שקל.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים כן, ולחבר את המעגל שבנית.שים לב רק לפלוס ולמינוס.*החוט של ה (+) מסומן בקווים לבנים
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים נו מה RaVid אמר? תקרא לפני שתאה מצהיר בפני כולם שהם טועים. ------------------------------------ כך זה ניראה : זה נע בין 20-40 שקל. התכוונתי שזה לא קל יותר מלחבר למחשב... לפותח הת'ראד: פירסמתי את המדפים שלי לפני שבוע בערך... חפש בפורום
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים לפי דעתי יש מצב שזה אפשרי פשוט אתה צריך נגד עצבני ביותר ששוקל איזה 5 קילו אבל מה נותן לך לד שמחובר לחשמל עדיף למחשב בלי הרבה סיבוכים
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים תגיד, קראתי את ההודעה שמעל ההודעה שלך?אתה יודע מה זה טרנספורמטור? זה הדבר שמופיע החלק המצוטט. המכשיר מוריד את המתח למתחים שונים, בין 1.5 ל12 וולט, ובנוסף מייצב אותו. מה שנשאר זה שצריך לכוון את המתח הרצוי, ולחבר איזה נגד כטן של 200 אום לייתר ביטחון. לא תמיד אפשר לחבר את הלד למחשב, ולא תמיד רוצים שהלד יהייה תלוי במחשב, ובפעולה שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.