פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים לדים אלו מנורות קטנות יש כל מיני סוגים..תוכל להשיג אותם כמעט בכל חנות אלקטרוניקהמקווה שעזרתי![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseledמדריך מתחת לאף, אבל לא נורא אתה חדש פה.המלצה שלי תקרא בריפרוף כי זה מאמר מאוד גדול ומפורט, אתה רק צריך להבין את הרעיון.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים רק כשאתה קונה תעיין באתר איך לחבר אותך לא לנסות שטויות אם אתה לא מבין בזה..
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים לד הוא בעצם דיודה שפולטת אור (כמו שראית בתמונה לד אודם) יש לו 2 רגליים אחת יותר ארוכה מהשניההרגל הארוכה יותר היא ה+ והרגל הקצרה יותר היא ה- לד רגיל עובד ניראה לי על 1.5 וולט ואולטרה לד עובד על 3 וולטכדי לחבר את האולטרה לד למחשב לחיבור המולקס אתה צריך נגד(תפקידו להתנגד לזרם שעובר דרכו) של 130 אוהם, מצטער שאני לא יודע להגיד לך כמה אוהם אתה צריך ללד רגיל, את הנגד אתה מלחים לרגל של ה+ הרגל הארוכה יותר ובכללי תפקידו להאיר את המחשב או חלקים בתוכו
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר ראיתי את המדריך אבל לא ממש הבנתי איזה חוטים צריך לחבר ומאיפה ?ולאיפה צריך לחבר אותם אחרי שהכנתי הכל?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר ראיתי את המדריך אבל לא ממש הבנתי איזה חוטים צריך לחבר ומאיפה ?ולאיפה צריך לחבר אותם אחרי שהכנתי הכל?בבקשה תענו לי על זה
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים זה כל כך פשוט... חוץ מזה חיפוש..לד ... + | - נגד מתאים | חוט לחיבור השחור במולקס חוט לחיבור | הצהוב במולקס
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים גם ככה הת'רד הזה מיותר - כל השאלות שבו נענו עשרות פעמים, ואפילו בסטיקי הן מכוסות, ועכשיו אתה גם מקפיץ?ננעל.Morph1, נוספה לך אזהרה ראשונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.