עבור לתוכן

בעיית זיהוי סוג מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

מחשב עם מעבד P4 3.6GHZ  עם לוח אם Mainboard KINGJET SR-Intel845GL ,לאחר התקנה של XP הוא מזהה שיש לי מעבד סלרון 1.7GHZ

המעבד ניבדק פיזית ועליו רשום שזה אכן 3.6 p4 ,(בביוס אין לי אפשרות לצפות בנתוני מעבד,וכמוכן שמחשב עולה (ממש לפני אפשרות לחיצה על דל כדי להיכנס לביוס )הוא רושם שאכן זה מעבד פנטיום 4 3.6

מה יכול לגרום לבעיה כזו??? האם זה לוח או XP שלי פשות לא תקין ,האם משהוא שמע על כזו בעיה בכלל? :-[ ???

תודה מראש !!!! :xyxthumbs:

פורסם

מה CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA מראות?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על יחס !!!

בדקתי עם כל התוכנות אלו והם אומרים שיש לי סלרון 1.7 כאשר זה הזוי כי על מעבד עצמו רשום שזה פנטיום 4 3.6

פורסם

קודם כל תודה על יחס !!!

בדקתי עם כל התוכנות אלו והם אומרים שיש לי סלרון 1.7 כאשר זה הזוי כי על מעבד עצמו רשום שזה פנטיום 4 3.6

:o:bash:

איך זה?

פורסם

התקנת את הווינדוס על המחשב הזה או שהעברת דיסק קשיח מותקן ממחשב אחר?

פורסם

קודם כל תודה על יחס !!!

כולן אומרות סלרון 1.7?

פורסם

התוכנות האלה משקרות לעיתים רחוקות ןעם הם אומרות שזה 1.7 אז יש לך 1.7 ושמו לך מדבקה שונה על המעבד ועם זה הכן כך אתה יכול ללכת לחברה שקנית את המעבד וזה אינטל אז יש אחריות לכול החים ולטעון שהם עבדו עלייך ועם י ש לך קבלה או משהו שמראה את סוג המעבד אז זה יעזור

פורסם

אז אני מניח ש CPU-Z צודקת כשהיא אומרת שהמעבד שלי מקבל 3.0V?

פורסם

כמה זכרון מטמון CPU-Z מזהה?

ואיזה FSB ומכפלה?

תשתמש בגירסה האחרונה 1.30.2

פורסם

אין פנטיום 4 3.6 ללוחות מבוססי אינטל 845.

הם תומכים עד 3.0 או מקסימום 3.4 עם אוברקלוק.

(אוברקלוק של הלוח ל200 במקום 133. רשמית הלוח לא תומך במעבדים עם באס 200).

פורסם

כנראה זה באמת 1.7 ....ולמה הורידו לי את העודעה הקודמת...אני רק הדרכתי אותו מה לעשות מה גם זה אסור :nixweiss:

פורסם

מעניין שהלוח בכלל פועל עם המעבד הזה.

התוכנה של אינטל היא הדבר הכי אמין לזיהויי מעבדים (של אינטל), להורדה כאן

פורסם

תוריד את התוכנה של אינטל ועם גם היא כותבת ככה אז זה בטח 1.7 ו שזה 3.6 ויש בו תקלה או משהו שהוא מגיד ל1.7

ASSAF.R כמה זמן אתה כבר נכנבס לפרומים של האתר הזה (12000)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על העזרה !!!!!!!!!!!!!!!

ככל הניראה אני באמת יחזיר את המחשב .

פורסם

אין בעד מה

ואתה יכול להגיד להם שהם טעו והם יחליפו רק את המעבד ....ואוליי יתנו לך איזה פיצוי קטן :ylsuper: :ylsuper:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים