פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים טוב מאוד...תתחדש אבל רק תסכור שאתה צרייך ספק חזק עכשייו בישביל שירזיק לך את המערכת ....תיקח 450 וואט חברה טובה והוא ירזיק לך
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר גוף קירור אם אתה יכול להרשות לעצמך את ה-Big Typhon.זה ?http://shopping.com/xPF-Thermaltake_Thermaltake_Big_Typhoon_16_DBA_6_heat_pipe_4_in_1_Copper_CPU_Cooler_CL_P0114
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים big typoon טוב מאוד לאוברק קלוק ככה שעם אתה מתכוון לעשות אובר קלוק אז הוא הכי יתאים לך ....הוא נותן יותר ממהמחיר שלו
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים תודהאפשר המלצות לגוף קירור וספק ? (אני לא יודע כלום על זה..)ספק של FSP / ChannelWell Tech יהיו הכי זולים שיחזיקו את המפרט כמו שצריךלגבי גוף קירור מה התקציב ומה השימושים?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים לדעתי אם כזאת חומרה תשקיע יותר בספק...ודרך אגב לי יש HEC 300 המפרט בחתימה רק חומרה נטו בלי מאווררים אליווהוא מדוייק בהספקים מאוד.. גם שפריים עובד הוא ממש ממש מדויקאז לדעתי לך על איזה HEC חזק
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אחראי פורום .....בטח אתה ותיק פה...ואני שומע הרבה תגובות שלך ורואה מה אתה כותב ככה שאני יודע שאתה מבין ויש לי שאלה קטנה..אתה מקבל כסף על זה שאתה מנהל פורום(אתה לא חייב לענות)??
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים ותיק? אממממ עדיין לא שנה בפורום, ועדיין לא צריך לקבל מילה של מפקח כתורה מסיניבהחלט מומלץ לבדוק כל פיסת מידע שאתה מקבלואני לא מקבל כסף על זה שאני אחראי פורום (כל האחראי פורום עושים את זה בהתנדבות מתוך רצון לעזור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.