פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות.התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום.אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון)..דף הבית של התוכנה.להורדה.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אם אני לא טועה זה ישן או שהיה משהו דומה ,אגב זה לי אישית האט משומה האט הפעולה של לחיצה ימנית בשטח פנוי להכנס לסיטינג וכו'
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר אם אני לא טועה זה ישן או שהיה משהו דומה ,אגב זה לי אישית האט משומה האט הפעולה של לחיצה ימנית בשטח פנוי להכנס לסיטינג וכו' Version: 1.0 Release Date: August 12, 2002 אולי הייתה תוכנה אחרת דומה שאני לא מכיר, אבל לא את זאת.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אני לא אוהב את האפקט הזה בכלל , אני מעדיף תוכנה כמו STYLE XP שהיא הרבה יותר טובה
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מה? מה בכלל הקשר למאיץ גרפי? ???עזבו סטייל ועזבו שקיפות, אני מעדיף את ה classic win2k look. ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים Actual Transparent Windows, תוכנה חדשה, לחלונות 2000\XP, נותנת לך את האפשרות לבחור באחוזים את רמת שקיפות החלונות של התוכנות השונות ושורת המשימות.התוכנה עצמה, אגב, היא רק מגה וחינמית לתקופת נסיון של 14 יום.אז אם תמיד חלמת על חלונות שקופים (אני יודע שאני תמיד קנאתי בחלונות השקופים של הסלון)..דף הבית של התוכנה.להורדה.בוקר טוב ירחמיאל... ישןכל הקטע של חלונות שקופים קיים מאז Windows 2000
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים חלונות שקופים זה די מבלבל, לא יודעים מה שייך לאיזה חלון אם עושים יותר מדי טראנספרנסימעניין אם אפשר לעשות את תפריט סטרט ושאר התפריטים שקופים כמו ב kde 3
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים על מה אתם מדברים יש את זה בתוספות של אפשרויות הכרטיס מסך! בלי שום תוכנות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.