עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר להשמעת מוזיקה מהמחשב שלי..

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה.. הייתה לי פעם מערכת עכשיו היא נהרסה קצת(הרבה), אז החלטתי להשתמש בה

כמאין מגבר שיחובר למחשב..אגב זה מחשב נייד.

קודם כל ה"מגבר" היה מחובר למחשב רגיל וגדול ושם העברתי את הכבל ל-aux של המערכת(auxiliary)-נראה לי שכותבים את זה ככה, וזה עבד לי טוב ויפה.

כמו שאתה בטח יודעים אז ל-aux מועבר אלקטרוניקה ולא שמע רגיל. זאת אומרת שאני יכול לשמוע סטריאופוני.

במחשב נייד אני לא מוצא את היציאה האלקטרונית אז לבינתיים כדי לשמוע חיברתי את זה מהיציאה לאוזניות במחשב לכניסה של המיקרופון במערכת ז"ל, וזה עובד אבל רק ברמקול אחד, כי המחשב נותן לו תדרים רק במישור אחד ולא בכמה. אני מנסה לחבר עוד רמקולים והם לא פועלים, רק מאחד.

א. אני מקווה שהייתי ברור.

ב. תקנו על טעויותי בבקשה אם יש.

ג. יש לי מחשב מסוג compaq nx9010 של hp.

ד. איך אני מפעיל מוזיקה כך שזה ישמע סטריאופוני וטוב..

תודה,

ניר.

פורסם

עם המערכת יש גם רמקולים רגילים? כי אם כן זה מאוד פשוט! אתה הולך לחנות אלקטרוניקה ומבקש כבל שמחבר את המערכת למחשב.

אתה תקבל מן כבד שקצה אחד יכנס לך לכרטיס קול ( כניסה של אוזניות\ רמקולים רגילים) ובקצה השני יהיו לך 2 פינים...אחד אדום ואחד לבן ( או צהוב ) אותם אתה מחבר מאחורה במערכת ( אפילו אם יש לך מערכת ישנה אז זה קיים...פשוט חבר את זה בPhono או video וכולי.... אל תדאג זה יעבוד, לי יש מערכת מלפני 10 שנים וזה עובד).

ואז אתה מפעיל את המחשב ואללה יש לך מוזיקה.

אבל אם אתה רוצה לחבר את הרמקולים של המחשב למערכת ואז את המערכת לכרטיס קול זה סתם סיבוכים מיותרים כי המערכת לא תשפר לך כלום.

מה זה יעזור לך שיהיה לך ווליוןם חזק יותר אם יש לך רמקולים של מחשב מעפנים?

פורסם
  • מחבר

לא אחי, אני ניסיתי את זה לפני שביקשתי כאן עזרה וגם כתבתי את זה. אבל כנראה שמהיציאה הזאת הוא מוציא לי שמע ולא אלקטרוניקה..

אז בגלל זה חיברתי את זה למיקרופון אתה מבין???

ואני רוצה שהאיכות תיהיה יותר טובה כלומר למצוא יציאה במחשב שלי שיעבוד עם ה-aux שתי הפינים שדיברתה עליהם של המערכת..

פורסם

באמת שלא הבנתי. הכניסה של הרמקול בכרטיס קל ( לא מיקרופון...רמקולים ואזניות) הם כבר בסטראו....הכרטיס קול שלך הוא סטריופוני.

אתה רק מחבר את הפינים למערכת והצד השני לכרטיס קול וזה בא לך בסטראו מלא בלי בעיות.

זה לא מונו - סטראו זה סטראו - סטראו. המחשב שלך = סטראו :)

פורסם

כרגע אתה שומע רק ברמקול אחד לא כי המחשב משדר לצד אחד אלא כי המיקרופון הוא כנראה במונו.

בעקרון אם תחבר את יציאת האוזניות (האודיו) של המחשב ל-AUX של המערכת זה אמור לעבוד.

בכל אופן, אם יש לך גישה ישירות לרמקולים (הכוונה, לכל רמקול מתחבר כבל = הרמקולים מופרדים מהמערכת), אתה יכול (כמו שהציעו פה) להכין מחבר "בננה" מחוטי הרמקולים ליציאת האודיו של המחשב.

בכל חנות אלקטרוניקה אתה יכול לקנות תקע סטריאו. לתקע הזה יש מאחורה פס ארוך ושני פסים קצרים. לפס הארוך אתה מלחים את החוט הלבן (או הצהוב) של כל רמקול, ולפסים הקצרים אתה מחבר את החוטים האדומים של הרמקולים (פס קצר לחוט אדום).

את התקע הזה אתה תוכל לחבר ליציאת האודיו של המחשב וזה אמור לעבוד, אבל יכול להיות שתשמע חלש או לא תשמע כלום כי המחשב לא מוציא אות חזק מספיק כדי להפעיל את הרמקולים של המערכת (יש צורך במגבר - ולכן מה שאמרתי בפסקה הראשונה עדיף).

פורסם

וחשוב לציין שרמקולים של מערכת יקחו לך חשמל מהמחשב אם תחבר אותם ישירות אליו....הרבה חשמל.

וכמו שזה מעלי אמר ומה שאני אמרתי..אל תחבר לשקע של הרמקול, אלה לשקע של הרמקולים הרגילים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אחים שלי כל הקטע זה שחיברתי אותו לכניסה של המיקרופון בגלל שב aux זה לא עבד לי..

יש לכם מושג מדוע ואיך לסדר את זה?.. כי במחשב אחר זה עבד לי כשחיברתי ליציאה זהה..

פורסם

חיברת כמו שאמרתי?

מיציאת האוזניות של המחשב ל-AUX של המערכת?

והמחשב השני, חיברת אותו לאותה מערכת באותה צורה?

פורסם
  • מחבר

כן כן אחי אני בטוח, בגלל זה התייאשתי ובאתי אליכם כי אני כמעט בטוח שאין לי פאק בחיבורים ושהכל כמו שצריך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים