עבור לתוכן

מדפים מוארים לרמקולים (הרבה תמונות)- עודכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

... שזה בדיוק הגודל של הלד, ואני מניח שהמרווח הזה לא סתם, ושלא אמור להיות מגע בין הרשת והרמקול, גם לא עקיף. ואל תשכח את ההשפעה של מעגל חשמלי נוסף על הרמקול. בקיצור, אף שלא מסתכלים על זה, הרמקול אולי ממשיך לעבוד, אבל האיכות שלו נפגעת.

פורסם
  • מחבר

ok, תמונות חדשות של המדף עם הטינט:

e1.jpg

שני המדפים בחושך:

e2.jpg

e3.jpg

וככה זה נראה מלמטה:

e4.jpg

פורסם

יפה מאוד!

אהבתי תרעיון

פורסם
  • מחבר

והביצוע ::) ???

פורסם

... שזה בדיוק הגודל של הלד, ואני מניח שהמרווח הזה לא סתם, ושלא אמור להיות מגע בין הרשת והרמקול, גם לא עקיף. ואל תשכח את ההשפעה של מעגל חשמלי נוסף על הרמקול. בקיצור, אף שלא מסתכלים על זה, הרמקול אולי ממשיך לעבוד, אבל האיכות שלו נפגעת.

אתה יכול לשייף את הלד כך שיהיה מרווח בין הרשת לרמקול\ לד 3 מ"מ , ואני לא ממש בטוח שתיהיה ירידה באיכות.

ראיתי מוד שמישהו עשה את זה וזה נראה ונשמע אחלה

פורסם
  • מחבר

טוב, שמע, זה וויכוח מטומטם. אני אישית לא מתכוון אפילו לחשוב על אפשרות לפרק את הרמקולים, ולא משנה הסיבה. אתה תעשה מה שאתה חושב לנכון :nixweiss:

פורסם

טוב, שמע, זה וויכוח מטומטם. אני אישית לא מתכוון אפילו לחשוב על אפשרות לפרק את הרמקולים, ולא משנה הסיבה. אתה תעשה מה שאתה חושב לנכון  :nixweiss:

צודק, תעשה מה שאתה רוצה, הרמקולים שלך.

נתתי לך עצה מה אפשר לעשות, לא יותר מזה , אין פה שום וויכוח. אתה יכול לקחת או לא..

פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם

שים עוד לדים אחי יצא פיצוץ של שיפוץ לחדר

פורסם
  • מחבר

איפה לשים עוד לדים?

אני לא רוצה שזה יהייה יותר מידי חזק... אני עשיתי את המדפים מוארים כדי לא לראות סרטים בחושך מוחלט... ככה יש לי קצת אור כחול שלא מזיק :bigglasses:

פורסם

אהה שעשה חריטה עליהם (המדפים) לא קראתי אז אני לא יודע עים חשבת על זה

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148871.msg1265837#msg1265837

אני לא רציתי שיהייה יותר מידי אור... אפילו קניתי טרנספורמטור שאפשר לשנות בו את המתח מ1.5V עד12 כדי להנמיך את עוצמת האור כשצריך... בכל מדף ברוחב 14 ס"מ יש 3 לדים UB... לא רואים בתמונות אבל זה די חזק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים