עבור לתוכן

מדפים מוארים לרמקולים (הרבה תמונות)- עודכן

Featured Replies

פורסם

לא בדיוק מודינג, אבל גם נחמד  ;)

הרעיון הייה לעשות מעין גלוופד, אבל שיהייה אפשר לשים עליו רמקולים.

בנגרייה קניתי שתי חתיכות של עץ מלא, חתכתי אותן למידות שהייתי צריך, שייפתי (הרבה שייפתי  :P), הרטבתי קצת במיים, חיכיתי, ושוב שייפתי, חתכתי פרספקס, הלחמתי לדים, חיברתי הכל לטרנספורמטור וזה הסיפור בתמונות:

shelf_wood.jpg

shelf_led.jpg

lit_fin1.jpg

lit_fin.jpg

legs.jpg

fin3.jpg

fin.jpg

fin2.jpg

על הפרספקס, מלמטה, על החלקים הלא חרוטים, הדבקתי TINT (כמו ששמים על חלונות של מכוניות), אבל לא עם הצד הדביק, אלא עם דבק מגע, על הצד הלא דביק! למה? שחור בולע את האור, והצד הדביק נצמד מאוד חזק, ובולע אור במקום לפזר אותו לשטחים הלא מכוסים (באחד המדפים בהתחלה הדבקתי על הצד הדביק והוא הייה הרבה פחות מואר מהצד השני, כשהחלפתי את המדבקה, האור נהייה הרבה יותר חזק)

יש לי גם כמה תמונות של שני המדפים ביחד (גמורים...) אבל לא היום  ;)

וכן, זה הATP3...

פורסם

נחמד מאוד :xyxthumbs:

רק חבל שהתמונות באיכות כזאת מזעזעת :-\

פורסם
  • מחבר

מזעזעת??? מצלמת אינטרנט 310K!

אפילו בפלאפונים יש היום מצלמות טובות יותר :P, אבל זה מה יש :nixweiss:

פורסם

אהבתי ! :xyxthumbs:

תמונות קצת יותר איכותיות היו גורמים לי להתלהב יותר!

פורסם

הכי מגניב זה לשים לד בתוך הרמולים ושיצא אור מהרמקולים לפי חוזק הקול שהרמקול מוציא באותו רגע, אבל הבעיה העיקרית זה לפרק את הרמקולים ולהחזיר כי אין שם ברגים.

פורסם

אהבתי ! :xyxthumbs:

תמונות קצת יותר איכותיות היו גורמים לי להתלהב יותר!

הכי מגניב זה לשים לד בתוך הרמולים ושיצא אור מהרמקולים לפי חוזק הקול שהרמקול מוציא באותו רגע, אבל הבעיה העיקרית זה לפרק את הרמקולים ולהחזיר כי אין שם ברגים.

אני מתכנן... לדים UB בתוך הרמקולים, צפו לעידכון
פורסם

נחמד  ;)

פלטת עץ פחות עבה הייתה משתלבת יותר טוב..

פורסם

יפה מאוד

חשבתי גם על דבר כזה

נממש נחמד!

פורסם
  • מחבר

רציתי (בתיכנון הסופי...) שהמדף יפגע כמה שפחות בצליל, ומדף קל מידי הייה עושה בעיות. תאמת, אני ניסיתי את הרמקולים רק עם הפרספקס (בלי העץ) והיו די הרבה זימזומים ברקע...

ובהצלחה למשוגע שמתכוון לשחק על הקישקע של הרמקול :screwy:

אני מפחד רק מהמחשבה של חוטי רמקול חשופים :errrr:

פורסם

לא היה עדיף לשים שם קטודה שרגישה לסאונד?

חוץ מזה נראה מצויין. :smile1:

פורסם

רציתי (בתיכנון הסופי...) שהמדף יפגע כמה שפחות בצליל, ומדף קל מידי הייה עושה בעיות. תאמת, אני ניסיתי את הרמקולים רק עם הפרספקס (בלי העץ) והיו די הרבה זימזומים ברקע...

ובהצלחה למשוגע שמתכוון לשחק על הקישקע של הרמקול  :screwy:

אני מפחד רק מהמחשבה של חוטי רמקול חשופים  :errrr:

"הקישקע של הרמקול"?, מושכים מקור כוח חיצוני לתאורה הפנימית.. לא נוגעים ברמקול עצמו.

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא אמור להבהב לפי הקצב של המוסיקה?

פורסם

אפשר לפתוח את הרמקול(לא כמו בתמונות שפירסמת) אלא גדולים בהרבה יש להם בפנים מקום להכניס תאורה והכל....עוד חור קטנטן מאחורה לחוטים והכל מסודר יבקע אור מתוך הרמקול...

פורסם
  • מחבר

OK, עם זה אני מסכים, אבל כמו שאמרת, לא ברמקולים כאלה ;)

פורסם

OK, עם זה אני מסכים, אבל כמו שאמרת, לא ברמקולים כאלה ;)

בכל דבר יש מקום ללדים, לד זה דבר קטן מאוד. חוץ מזה יש לי את הרמקולים ATP3 ויש מרווח של בין חצי סנטימטר וסנטימטר בין הרשת ממתכת לבין העיגול שמשמיע את הקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים