פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים הדירוג הוא דירוג מיוחד לכפולי ליבה (X2) ובלתי ניתן להשוואה מול חדי ליבההאפשרות היחידה להשוואה זה ביישומים שלא תומכים בריבוי ליבות (משחקים במקרה הזה)ואז מדרגים לפי החוזק של הליבה הבודדת המרכיבה את הכפול ליבה(במקרה של X2 3800 זה 2x 2.0GHz 2x 512KB שהחד ליבה המרכיב אותו הוא Venice 3200)
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים הבנתי, אז מצד שני כפול ליבה זה נראה לי מאוד שימושי כפיצוי על כך שאין HT ב-AMD.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים HT זה "יענו כפול ליבה"הכפול ליבה הוא כפול ליבה אמיתיולכן הוא יהיה יותר חזק תמיד בכל מה שנוגע לריבוי ליבות
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים תודה על ההסבר עזרת לי מאוד אבל בכול זאת אני ממליץ לקחת כפול ליבה למרות שאין עדיין משחקים שתומכים בזה אבל הוא רוצה מחשב שירזיק 3 שנים לפחות ועוד שנה מקסימום כבר יצאו משחקים לזה אז שיסבול שנה מקסימום עם מעבד של 2.0 מגה הרצ שזה לא רע בכלל ובעוד שנה זה יאפשר לו לקבל יותר מה 4.0 הרגיל..
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים תודה על ההסבר עזרת לי מאוד אבל בכול זאת אני ממליץ לקחת כפול ליבה למרות שאין עדיין משחקים שתומכים בזה אבל הוא רוצה מחשב שירזיק 3 שנים לפחות ועוד שנה מקסימום כבר יצאו משחקים לזה אז שיסבול שנה מקסימום עם מעבד של 2.0 מגה הרצ שזה לא רע בכלל ובעוד שנה זה יאפשר לו לקבל יותר מה 4.0 הרגיל.. איזה יותר מ 4.0 רגיל? על מה אתה מדבר? אין מעבד AMD במהירות 4.0GHz יש בדירוג 4000+ ואם כבר אז תישאר בדירוגים אז יהיה בינתיים מעבד בדירוג 3200+
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר תודה חבר'ה על העזרה. בכל אופן הזמנתי את החלקים .. ובינהם את הX2 3800
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.