עבור לתוכן

התייעצות לפני קניה של מעבד

Featured Replies

פורסם

אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר :yelclap: )

בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט..

השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד

AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES ..

דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ?

תודה מראש,

פורסם

קנה מעבד 4000+, מעבדי כפול ליבה עדיין לא התחזקו מספיק ואין הרבה תוכנות שמשתמשות בזה שהן כפולי ליבה

פורסם

אין סיבה לקנות כפול ליבה מאחר שגם אם נגיד תשתמש גם בתוכנת קידוד וגם במשחק אז כל תוכנית תקבל בעצם 1.9 גיהרץ מכוח המעבד, זה לא מספיק בשביל להריץ היום משחק בצורה נורמאלית.

פורסם

אין סיבה לקנות כפול ליבה מאחר שגם אם נגיד תשתמש גם בתוכנת קידוד וגם במשחק אז כל תוכנית תקבל בעצם 1.9 גיהרץ מכוח המעבד, זה לא מספיק בשביל להריץ היום משחק בצורה נורמאלית.

2.0GHz, ו Venice 3200 (שהוא 2.0GHz חד ליבה) מריץ משחקים באופן מושלם

אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר  :yelclap: )

בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט.. 

השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד

AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה  ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES ..

דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ?

תודה מראש,

תחליט אם אתה מוכן להשקיע בזה

לקחת 4000+ זה ביזבוז כסף

כי התרומה של המעבד למשחקים היא מזערית, במיוחד ברזולוציות ופילטרים שאתה תגיע אליהם עם 7800GT

האפשרויות הטובות שלך זה Venice 3000 או Venice 3200 או X2 3800

לפי דעתי לפחות

קנה מעבד 4000+, מעבדי כפול ליבה עדיין לא התחזקו מספיק ואין הרבה תוכנות שמשתמשות בזה שהן כפולי ליבה

תגיד את זה לשוק העסקי שם כבר מספר לא מעט של שנים יש תוכנות שמנצלות ריבוי מעבדים וליבות (זה זהה מבחינת התוכנה)

פורסם

2.0GHz, ו Venice 3200 (שהוא 2.0GHz חד ליבה) מריץ משחקים באופן מושלם

הכוונה שלי היא הכוח כמו ש-AMD מדרגת אותו.

3200 כן מריץ טוב משחקים... :xyxthumbs:

פורסם

X2 3800 הוא בעצם שני VENICE 3200. לכן הוא יריץ משחקים בלי שום בעיה ולא כמו שאמרת.

פורסם

X2 3800 הוא בעצם שני VENICE 3200. לכן הוא יריץ משחקים בלי שום בעיה ולא כמו שאמרת.

אני לא מבין מאיפה הבאת את זה... :screwy:

פורסם

כן הוא צודק

פורסם

כן הוא צודק

נו מה אתה רוצה שקל?

הביאו הוכחות/נימוקים/הסברים.

פורסם

נו אז?

פורסם

אני לא מבין מאיפה הבאת את זה... :screwy:

X2 3800 הוא בעצם

2.0GHz 512KB L2 כל ליבה נכון עד לכאן?

איזה מעבד חד ליבה הוא 2.0GHz 512KB L2? נכון Venice 3200

לכן כאשר מדובר על יישומים שלא מנצלים ריבוי ליבות הוא יתפקד כמו Venice 3200

נו אז?

אז אם כבר משקיעים 2400 שקל במעבד עדיף באחד שנותן משהו מעבר למעבד של 800 שקל

פורסם

אוקיי צודק זה לא הגיוני שכל ליבה היא 2.0Ghz אבל זו המציאות, אבל לפי הטענה שלך יש פה איזשהי טעות בדירוג של AMD.

פורסם

למה?

לא מחשבים דירוג של כפול ליבה ע"י חיבור הדירוגים של החדי ליבה שלו

אינטל 820 הוא לא במהירות של 5.6GHz

ולכן שני Venice 3200 נותנים X2 3800 ולא X2 6400

פורסם

אוקיי הבנתי תודה בכל אופן.

ד"א, האם ה-3800 זה דירוג בעת שימוש בשתי הליבות? הרי כמה שהבנתי כרגע אין מנועי משחקים המסוגלים לנצל את שתי הליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים