עבור לתוכן

לחץ על משפחות המתאבדים , האם זה הצליח ?

Featured Replies

פורסם

כפי שכולם שמו לב לעובדה שצה"ל פועל בשיטתיות נגד משפחות המחבלים , כמובן זהוא עונש קולקטיבי הפוגע בחפים מפשע , וגורם לתופעה הפוכה - השינאה והתיסכול רק גוברים .

עד כמה אנחנו מוכנים לעשות , להגיע ע"מ להרתיע מחבלים מתאבדים ? או אפשר לאמר , מה אתה מוכן לעשות ע"מ לשמור על חייך? ובני משפחתיך ואזרחי מדינתך ?

ומדוע חשבנו על זה רק עכשיו ?

פורסם

שלוש פלשתינאים (או שזה היה ערבים ישראלים? לא משנה כרגע, בכל מקרה) סירבו לבצע פיגוע מחשש לפגיעה ברווחת/בני משפחותיהם.

ככה שבינתיים זה מצליח, אני רק מקווה שמערכת המשפט הנאורה והדמוקרטית לא תסרס את צה"ל גם פה.

פורסם

אממ

אז אני מבין שאתם בעד הריסת בתים של אנסים

ורוצחים

וגנבים

?

פורסם
  • מחבר

אממ

אז אני מבין שאתם בעד הריסת בתים של אנסים

ורוצחים

וגנבים

?

אממ... אני חושב שאותה קבוצת אוכלוסיה שכתבת , לא הורגים בבת אחת 15-20 אנשים ....

אנסים - חולי נפש , זקוקים לעזרה בבתי חולים פסיכאטריים .

רוצחים- אני מאמין שהם רוצחים מסיבות פליליות , לא שזה רצוי ותקין אבל....

גנבים - לא הורגים בבת אחת 15-20 - אהה , כתבתי את זה ...

פורסם

לא נכון, לא כל הרוצחים רוצחים מסיבות פליליות.. (המרטש, מוכר לך מאיפה שהוא?)

אגב, גם מחבלים לא הורגים רוב הזמן 20 אנשים.

אגב2,

שמעתי שהגירוש עובד רטרואקטיבית..

מה עם המשפחה של גולדשטיין?

ושל כהנא? הוא בכלל! ראש ארגון טרור..

פורסם

באמת, אם אנחנו מדינה כזאת "נאורה" למה הדין ליהודים ולערבים לא זהה? אני בעד לגרש את משפחות גולדשטיין וכהנא (שמשפחתו מקיימת קייטנות סטייל חמאס), וכן לגרש ולשלול אזרחות של הבוגדים שמכרו לערבים נשק לא מזמן ולהרוס להם את הבתים. או שפשוט נחליט שאנחנו לא מדינה נאורה, כמו סין, ואז אף אחד לא ילחץ עלינו אלא ינסה למנוע מאיתנו לפתוח במלחמות.

זאת החלטה שלנו

פורסם
  • מחבר

כאן מדובר על תופעה מדהימה של מתאבדים . גולדשטיין יש רק אחד . מתאבדים יש אלפים !

מתי זה קרא לאחרונה ? במלחמת העולם ה- II , כאשר היפנים התאבדו באלפיהם - קאמיקאזה . לא מזמן ראיינו את אחד האמריקאים שנלחמו נגד היפנים , והוא תיאר כמה הם תיאבו אותם (את היפנים) ולא הסכימו לקחת שבויים , הם פשוט חיסלו אותם אחד אחד .

רוצחים , גנבים , ואנסים כלל לא קשורים לנושא . הם שייכים לעם , הם אזרחים .

הטיעון שמחבלים לא קוטלים איתם 15-20 אזרחים הוא דיי מוזר , מכיוון שגנב או רוצח לא הולך ברחוב ומחליט להרוג אותך או אותי !

מחבל מתאבד הוא חייל במלחמה ודינו מוות או מעצר .וכדי להרתיע מתאבדים אחרים (פה מדובר בכמויות אדירות של מתאבדים ) יש לעשות הכל !כולל פגיעה וגירוש משפחות המתאבדים .

שוב פעם אין קשר לגולדשטיין כיוון שהם יחידים , כשיהיו מאות כמוהו תאמין לי שיפגעו במשפחותיהם .

אל תשכחו שלא פגעו במפעילי קייטנות פלסטינאים , אלה פגעו במשפחות שמאחורי המחבל עשרות הרוגים !

כן כן מחבלים שעשו טבח באזרחים ישראלים .

כהנא(האירגון) לא בדיוק טבח בערבים , אכן הוא מפעיל קייטנות , אבל זה עדיין בגדר חופש הדיבור .

(כמובן שהוציאו אותו מחוץ לחוק , אבל אין עדיין עילה להתייחס אליו כאל משפחות מתאבדים).

פורסם

קודם כל, צריך לפעול באותה שיטה נגד טרור משני הצדדים, וכן, זה אומר לגרש את משפחות המעורבים בפרשת המחתרת היהודית.

עכשיו, יש הבדל בין אנסים/רוצחים לבין מחבלים מכיוון שבדרך כלל, רצח או אונס מתבצעים בצורה ספונטנית וצורת המחשבה של מבצע העבירה שונה מזאת של מבצע הפיגוע.

אם נניח מישהו היה קם יום אחד ומחליט שהיום הוא יהרוג 20 איש ברחוב ביריות, אבל הידיעה שאחרי זה המשפחה שלו תפגע, יכול מאוד להיות שהוא לא היה עושה את זה.

הבעיה היא שרוב הרציחות מתבצעות בתוך המשפחה (כמה שזה קשה לשמוע) אז כשמישהו רוצח את אשתו, הוא לא בדיוק חושב אם יגרשו אותה לאנשהו.

רציחות על רקע פלילי הן עוד יותר מסובכות היות וברובם המכריע של המקרים לא ידוע מי היה הרוצח.

למרות זאת, קיים כמובן ההיבט המוסרי וההומני שמשפחתו של אדם משלמת על הפשעים שהוא ביצע וזה לא צודק.

פורסם

ואגב, גם אסור ע"פ היהדות

וע"פ חוקים שישראל חתומה עליהם אבל אסור לשכוח את המוטו המשותף של שרון ובוש

Rules: We make 'em, we break 'em

פורסם

ואגב, גם אסור ע"פ היהדות

וע"פ חוקים שישראל חתומה עליהם אבל אסור לשכוח את המוטו המשותף של שרון ובוש

Rules: We make 'em, we break 'em

וואלה נקודה מעניינת:

טאליבן VS רשות פלשתינאית:

טאליבן:

יוצר: ממשלת ארה"ב

מטרה: התנגדות ל"כיבוש" הסובייטי

רשות פלשתינאית (הכרה ומיסוד שליטתו בשטח):

יוצר: ממשלת ישראל באמצעות הסכמי אוסלו ברשות רבין פרס ביילין

מטרה: בהתחלה חיסול הטרור ולימים "מזרח תיכון חדש" בו יחיו שתי מדינות זו לצד זו

פורסם

לא נכון

אש"ף (ארגון לשחרור פלסטין) הוקם לפני הסכמי אוסלו

הכרה ברשות הפלסטינאית כישות, יש מהסכמי אוסלו.

פורסם

לא נכון

אש"ף (ארגון לשחרור פלסטין) הוקם לפני הסכמי אוסלו

הכרה ברשות הפלסטינאית כישות, יש מהסכמי אוסלו.

צודק

נקודה שחורה לי

נערוכה

פורסם

אני חושב שזה פיתרון מעולה שכבר הניב תוצאות , ומנע כמה פיגועים ....

אמנם יש לזה כמה חסרונות אבל זה מונע הרג של יהודים ...

בכמויות מכיון שמתאבד לוקח איתו כמה שיותר .

זה גם יחנך את הדור הנוכחי לו לעשות פיגועים יותר מאוחר ..

אני באמת מקווה שלא ימנעו את זה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים