פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים טוב סיימתי את הסליבינג בשעה טובה... היה קשה בעיקר בכבל של חשמל הספק(ללוח אם). עכשיו בקשל ללוגו על דלת המארז,יצאו כמה פשלות שאני יכול לתקן(הצבע בכמה מקומות יצה מגבול הלוגו) אבל זה שטויות אני חושב שאני יסדר את זה...זאת פעם ראשונה שאני צובע משהו במחשב תהנו... נ.ב צילמתי את הסליבינג כשהו לא מסודר..בכוונה כדי להראות לכם את כול החוטים מוסלבים [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים כל הכבוד, נראה יפה מאוד. ממה עשויי הסליבינג? ועשית את הלוגו בעזרת ספריי ושבלונה, נכון?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר בקשר לסליבינג השתמשתי בערכה של VANTEC וכון את הלוגו עשיתי בעזרת שבלונה וספריי אהה ואני חייב להגיד שנשאר לי מלא סליבינג והיטשרינקס....
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים בקשר לסליבינג השתמשתי בערכה של VANTEC וכון את הלוגו עשיתי בעזרת שבלונה וספריי אהה ואני חייב להגיד שנשאר לי מלא סליבינג והיטשרינקס....
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים נחמד מאודבקשר לצביעה לדעתי תשים שוב את השבלונה וגם תיצבע מחוץ לשבלונה עצמה ככה שזה יתן לזה את המראה "רחוב"
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר נחמד מאוד בקשר לצביעה לדעתי תשים שוב את השבלונה וגם תיצבע מחוץ לשבלונה עצמה ככה שזה יתן לזה את המראה "רחוב" רעיון לא רע...תודה אני יחשוב על זה
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים באמת עבודה יפה, אבל אחי, ראמסטיין ? מוסיקה גרמנית לך תבין את הנוער של ימינו ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.