פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"לאני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות...ולהלן התוצאות :===========================================Stick 1:slot 1 - no errorsslot 2 - (no boot)slot 3 - errors only in test #5--------------------------------------------------------Stick 2slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test'sslot 2 - (no boot)slot 3 - lot's of errors like in slot 1============================================אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי)ובסלוט השני כלום ! מה אני עושה איתו ? הוא פגום או לא ?בנוגע לאחריות... הזמנתי את הזכרונות האלה ישירות מחו"ל בגלל שהם "איכותיים" אבל עכשיו שהתברר שהם דפוקים , והבנתי שיש להם עכשיו יבואן רישמי בארץ (http://www.crg.co.il)אני יכול לדרוש ממנו לממש לי את האחריות עלהם ? או לפחות לטווח ביני לבין החברה בחו"ל ולשלוח אותם לחו"ל במקומי ?יש לציין שלא עשיתי איתם OC מעולם !תודה מראש
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר yap בדקתי הזכרונות אצל חבר הסטיק השני שוב אותם בעיות הסטיק הראשון כלום ... אז הוא טוב או לא ? אני לא יודע מה לעשות איתו כבר
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר הכל על סטוק - 400mhz לא על 500mhzלא נראה לי שזה אמור לשנות... גם בדקתי אותם אצל חבר וקיבלתי תוצאות דומותעכשיו בנוגע לאחריות אני יכול לדרוש מהיבואן בארץ לממש לי את האחריות או לא ?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים בעיקרון אתה יכול לדרוש מהיבואן אבל יש מצב שהוא יגיד לך לא (כי קנית אותם בחו"ל או משהו..)הכי עדיף זה ליצור קשר עם החנות שקנית מהם (בחו"ל) ולראות מה עושים.. (תגיד להם שיש יבואן בארץ ואם אתה יכול לגשת אילו..)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.