פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים טוב אני מעוניין לקנות לוח אם שמתאים למעבדים של 3.0 ובעל צ'יפ סט של 8agp אבל זה לא חובה
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר טוב אני לא מבין ממש בלוחות אם פשוט יש לי עכשיו לוח אם שמאפשר מעבד מקסימום 2.5athlon XPועכשיו יש לי מעבד 1.4 אני יודע שזה נורא מצחיק :-Xואני רוצה לשדרג לפחות ל3.0 אז אני שואל איזה לוח אם כדי לי לקנות עד 1000 ש"ח שמאפשר מעבדים 3.0וAGPX8\4
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים במקום להיתקע עם סוקט A, תחשוב על מעבר לסוקט 754 או אפילו 939 (במקרה שהתקציב שלך מאפשר). אפשר לקנות סמפרון 2800+ עם לוח nF3 250 ב-1000 שקל
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אפשר להסביר לי מה זה סוקט? זה בעצם השקע שבו אתה שם את המעבד על לוח האם.. יש סקוטים שונים והאם מתאמים למעבדים שונים להלן אתה לא יכול שים מעבד מאוד חדיש למשל מסדרת ה FX על סקוט A שהוא מאוד ישן אפילו ששנהם תומכים במעבדי AMD.. זה באופן כללי תקנו אותי אם יש איזה טעות אני רק מתחיל להבין כאן
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר אז הסוקטים צריכים להתאים וגם לוח האם צריך לתמוך בסוג המעבד? כלומר המעבד מתאים לסוקט ולוח האם תומך במעבד
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אז הסוקטים צריכים להתאים וגם לוח האם צריך לתמוך בסוג המעבד? כלומר המעבד מתאים לסוקט ולוח האם תומך במעבד כן הסקוט בעצם נימצא על הלוח אם למשל אם יש לוח אם מסוים שתומך בAMD או INTEL אז גם אותו סקוט תומך בAMD או INTEL אין מצב שהסקוט יכול לתמוךל במעבד והלוח עצמו לא תומך
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר רגע לא הבנתי אז עם כתוב שלוח האם תומך במעבד אז בתוך אפשר לחבר את המעבד אליו?
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים התמיכה במעבד תלויה לא רק בסוקט אלא גם בצ'יפסט שעל הלוח, ולעיתים גם במערכת אספקת מתח שמתאימה למעבד (מה שיכול להיות בעיה עם פרסקוטים על לוחות 478 מסויימים), וכמובן בקיום BIOS מתאים
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים התמיכה במעבד תלויה לא רק בסוקט אלא גם בצ'יפסט שעל הלוח, ולעיתים גם במערכת אספקת מתח שמתאימה למעבד (מה שיכול להיות בעיה עם פרסקוטים על לוחות 478 מסויימים), וכמובן בקיום BIOS מתאיםלא ידעתי זאת..אבל אם הסוקט מדברים על סוקט 939 של AMD אז בלוחות החדישים אתה יכול לשים את כל מעבדי AMD שהם של סוקט 939 לא? (אלא אם כן הוא כפול ליבה והלוח לא תומך בכפולי ליבה אבל אני מדבר בכלליות מאוד..)
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר טוב אז חשבתי על המעבד הזה http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=83_3ועל לוח האם הזהhttp://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htmהם בסדר? הם מתאימים?
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים הלוח לא מתאים למעבד, אתה צריך את גרסת ה-939 שלו - K8NSC-939לא ידעתי זאת..אבל אם הסוקט מדברים על סוקט 939 של AMD אז בלוחות החדישים אתה יכול לשים את כל מעבדי AMD שהם של סוקט 939 לא? (אלא אם כן הוא כפול ליבה והלוח לא תומך בכפולי ליבה אבל אני מדבר בכלליות מאוד..)עם לוחות 939, כל לוח תומך בכל מעבד, פרט ללוחות שמבוססים על ה-K8T890 של VIA (יש להם בעיה עם כפולי ליבה)
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אחלה, אבל די יקר - אפשר לקחת את ה-2800+ באיזור ה-400 שקל בחנויות מסויימותשים לב גם שאתה מקבל את גרסת ה-64 ביטאיזה כרטיס מסך יש לך? לא כל כרטיס מסך עתיק יתאים ללוח עדכני (למרות שבמקרה שלך לדעתי יש סיכוי טוב לכרטיס שכן יתאים)יש לך DDR כמובן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.