פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים כפי שאני מניח ומקווה שראיתם אני מתחיל פרוייקט מודינגהיה לי בירור על צביעה ויומן מודינג שלאחרונה החלטתי לא לעדכן כי אני ארוץ עם המארז ואסיים אותו כמה שיותר הר ובדרך אתעד הכל ובסוף אעלה יומן שלם.אני רוצה לשים מסך LCD בפרונטעכשיו השאלות...נכנסתי לאריהב וראיתי שני דברים:http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcdהמסך ב-105 והמסך ב-133מה ההבדל ביניהם לעזאזל?!תודה רבה למי שיענה לי ויפרט מה ההבדל ובמה זה עוזר לי.שאלה שנייה שלי היא פשוט מאודהמסך הוא גודל 4*20הכוונה 4 ס"מ גובה ו-20 ס"מ רוחב?או מה? מה המידות המדוייקות של זה בס"מ? [לצורך חיתוך מקום בפרונט המארז למסך]
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים לגבי ההבדלים אני לא יודע.לפי דעתי, 4*20 אומר שיש 4 שורות עם 20 תווים , לא חושב שזה מציין את הגודל, תריץ חיפוש דיברו על זה מספר פעמים.אץ המידות אני חושב שתוכל להשיג ע"י: 1. כתיבת מייל לאריהב ובקשת נתונים טכניים. 2. לשאול מישהו שיש לו מסך כזה 3.לחפש בגוגל
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר להרבה מהפורום יש את המסכים האלה אני חושבאז אולי אחד מהם יגיב לי פה אני מקווה..\:כי אני חייב מידות בשביל החיתוך ואני רוצה לדעת מה ההבדל הזה של ה-30 ש"ח אומר? [כי הם נראים לי אותו דבר בדיוק]
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים ההבדל בין המסכים הוא שאחד (היקר) מגיע עם חוט מחובר לחיבור המסך למחשב, והשני לא...המידות של התצוגה עצמה, לא של כל המסך הם : 3X8 סנטימטר..אם אתה צריך מידות אחרות דבר איתי
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אז אם מן הסתם בפרוייקט שלי הוא יחובר למחשבעדיף להוסיף את ה-30 ש"ח האלה?ואני לא יודע איזה מידה אני צריךאני רוצה שיראו את התצוגה אבל לא את מה שמסביבאז זה 3*8?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.