פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אני צריך למצוא חנות שמוכרת קבלים מהסוג הזה...זה דחוף לי...אני חייב אותם דחוף...בבקשה למי שיש יכולת להשיג או להגיד לי על חנות בישראל שמוכרת קבלים כאלה אני אשמח...
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים בסטיקי יש כמה חנויות אלקט' מומלצות. כמו כן תנסה לעשות , הוזכרו בפורום חנויות רבות.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אחי החנויות בסטיקי לא כל כך עוזרות לי...אם יש חנות באזור ראשון לציון(המרכז)...שמוכרת את כל סוגי הקבלים אני אשמח מאוד מאוד לקבל לינקאו שם וטלפון....תודה רבה....
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אני אשתדל לחפש לך (בפעם הבאה שאני אעבור בחנות אלק')אני ארשום לי את זהבמידה ואני אשיג - בכמה יחידות מדובר?
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר 2 קבלים מהסוג שציינתי למעלה...תודה רבה רבה ואם אפשר את האיי סי שלך או MSN....
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר חברה זה תמונה של הקבל + פירוט...מאיפה אני יכול להשיג אותו?זה ממש דחוף לי...http://il.farnell.com/jsp/endecaSearch/partDetail.jsp?SKU=4310263&N=0
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר כן אחי...וכל חנויות האלקטרוניקה בראשון לציון שמתעסקים עם אנשים פרטיים מסתכמים בחנות אחת...ולה אין...אולי באזור שלכם...אני אשמח לעזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.