פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים יש לי 2 מאווררים חדשים שקניתי.. והחוטים שלהם נראים ככה.. יש לי חיבור מולקס אחד פנוי שמגיע מהספק..עם 4 פינים בתוכו... יש לי 2 מאווררים עם מולקס של ארבע עם 2 פינים בפנים..והשלוש פינים הזה.. וכרטיס מסך AGP שצריך חשמל מהמולקס.. שנראה כמו זה..(התמונות לא שלי).. איך אני מחבר את הכל? יש לי 2 חיבורים של שלוש פינים בלוח אם אבל אני רוצה המאווררים יפעלו יותר חזק..
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אתה צריך לקנות מפצלי מולקס, אני לא בטוח שמוכרים אותם בנפרד ( בדרך כלל זה מגיעה עם מוצר שאתה קונה)או שתקנה מולקס HUB או ספק חדש שמכיל יותר ראשי מולקס. אפשר גם לפרק ראשי מולקס מספק ישן ולעשות קצת מפצלים מעשה יד.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר נגיד שאני מוותר על מולקס אחד של הפלופי ושם אותו בכרטיס מסך..עכשיו נשאר לי עדיין אחד פנוי ו2 מאווררים..איך אני מקמבן משהו בלי לקנות דברים?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים נגיד שאני מוותר על מולקס אחד של הפלופי ושם אותו בכרטיס מסך..עכשיו נשאר לי עדיין אחד פנוי ו2 מאווררים..איך אני מקמבן משהו בלי לקנות דברים?יש לך איזה מכשיר עם חיבור מולקס שאתה לא צריך? או שאתה יכול לקחת מאוור אחד שיש לך , לחתוך לו את הראש "שלוש פינים" לגלף את החוטים , לקחת את החיבור מולקס של הFLOOPY , לגלף את החוטים לפני המולקס ( לעשות שתי נקודות חשופות ) ולשם לחבר את החוטים של החיבור "שלוש פינים" שגלפתה
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אוקיי...אהבתי את הרעיון..עכשיו אני רוצה נגיד לעשות הכל מסודר..בלי יותר מידי בלאגן..יש לי 2 מאווררים ומולקס אחד פנוי..יש דרך לשים 2 מאווררים במולקס אחד?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר לפי מה שהבנתי יש צד של 5V וצד של 12V...כל מאוורר יפעל במהירות שונה?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים צבע צהוב 12Vצבע אדום 5Vצבע שחור (שניהם) אדמה [GND] זה אמור לתת לך כיוון ...
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים קנה מפצל מולקס! מאוד פשוט...עולה 10-20 שקל ואתה מחבר אותו למולקס פנוי ומקבל 2 מולקסים.זה מה שאני עשיתי כדי לחבר גם את האיוור של הכרטיס מסך וגם את היונק אוויר.
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים פעם הבאה תיקנה מאורר שיש לו חיבור כפול זאת אומרתשאין לו רק מולקס אחדמה שאני קונה הוא מעיין "מפצל" שאני מחבר אותו ואז יש לי להמשיך את החיבור מאיפה שניתקתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.