עבור לתוכן

מסתבר ש FEAR רץ אותו דבר על DUAL CORE ומעבדים רגילים...

Featured Replies

פורסם

http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp

מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...

פורסם

כי אולי לא ישתמשו בדרייברים החדשים של אנוידיה? :ם וגם זה ישן זה עוד עם בדמו המשחק במלא עשו אופטימיזציה לדואל קור... וגם ל-7800gtx.

פורסם
  • מחבר

כי אולי לא ישתמשו בדרייברים החדשים של אנוידיה? :ם וגם זה ישן זה עוד עם בדמו המשחק במלא עשו אופטימיזציה לדואל קור... וגם ל-7800gtx.

אני דווקא באתי להגיד שיפה לראות שבלי כל זה, הוא מצליח לעמוד יפה מול המעבדים החזקים של SINGLE CORE (כולם פה רגילים למחזר את המנטרה ש DUAL CORE זה לא טוב למשחקים פשוט).

פורסם

מסתבר גם שאין שום הבדל בין 1 ג'יגה ל-2 ג'יגה זיכרון.

פורסם

יפה מאוד שאין הבדל בין המעבדים, אבל ההפרשים בין כרטיסי המסך גבוהים מדי.

זה פשוט לא יאומן שקשה להריץ את המשחק הזה עם 6800GT.

פורסם

יש הבדל אולי לא באף פי אס אבל בזמני הטעינה וחלקות המשחק... ואני אומר לך שבמשחקים הבאים יהיה הבדל לילה טוב :פ

פורסם

לדעתי המנוע של המשחק פשוט לא כתוב נכון. כמו במשחק JUICED שלא משנה איזה מחשב יש לך, תמיד בפניות המשחק קצת יגמגם...

MONOLITH נחשבת לפי דעתי לחברה איכותית אבל הם מעט איכזבו אותי. המשחק אגב מ-ד-ה-י-ם!

פורסם
  • מחבר

יש הבדל אולי לא באף פי אס אבל בזמני הטעינה וחלקות המשחק... ואני אומר לך שבמשחקים הבאים יהיה הבדל לילה טוב :פ

כל דבר לגופו, יש מנועים ויש מנועים...

פורסם

[ltr]were anyone surprised? did you expected to see an improvement in dual core CPUs?

in order for a game to gain from dual core / SMP systems the game engine needs to know how to run different threads simultaneously, which means it has to run like a small multitasking OS, which means writing an engine like that is extremely hard. I don't think you'll see an engine that benefit from dual core / SMP systems for games before 2008/9.

the problem isn't only writing it, but to write it so effectively that the performance loss from the thread management isn't bigger than the performance gained from running it in multiply threads.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

למי שעדיין לא הבין, הכוונה היא שבד"כ אנשים אומרים ש DUAL CORE זה לא טוב למשחקים למי שקונה HI-END, וזה כי לכאורה ב DUAL CORE כיום אתה מקבל חצי מעבד חזק של חד-ליבה (בגלל מה שנאמר), אבל הנה עובדה שלא תמיד זה נכון...

פורסם

[ltr]I don't think I saw anybody say dual core is bad for gaming, because it's slow or anything. it's bad for gaming, because you don't gain anything and you pay more, IE it's a waste of money for gaming.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים