פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים למה אני שואל את זה תראו ... http://img381.imageshack.us/my.php?image=untitled5cp.jpgכאילו שאין לי את האופציה .ובנוסף איך אני מקטין לו רזולוציה לצורך שימוש בתמונה לפורום עם התוכנה IMAGEREADY ?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים ניסיתי.באמת שניסיתי.לא הבנתי מה אתה רוצה.תשמור איך שאתה יכול ואז (אפילו בעזרת הצייר) תשמור בפורמט החדש.למרות שאתה צריך לדעת שהמקור שלך הוא באיכות נמוכה.וחוץ מזה, נדמה לי שGIF פחות מתאים לתמונה הזאת מאשר JPG.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים גם לי זה קורה לפעמים!עוד לא הצלחתי להבין למה...בכל אופן תשמור כ-BMP ואח"כ תהפוך ל-gif עם הצייר או ImageReady או ACDSee וכו'.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אוקיי תודה אבל רק בשביל ההוכחה הוספתי תמונה שמציגה איך אין אצלי את אפשרות השמירה ובמחשב אחר דווקא כן ישלא חשוב מכאן לשם עולם שלם ...פשוט אני בדיוק מתחיל לגלות את העולם הדו מימדי בכיוון הפוטושופ וחבורתו ...
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים זה באג די מוכר של Internet Explorer. (שייך לפורום windows, לא לכאן)תרוקן את ה- cache, תסגור את ה- explorer ותפתח מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.