עבור לתוכן

לוח אם שיש בו גם חריץ PCIe וגם חריץ AGP.

Featured Replies

פורסם

קיים דבר כזה? אם כן אשמח אם תרשמו פה שמות של חברות שמייצרות כאלה ושמות של דגמים בכלל. תודה.

פורסם

אם יש לך כרטיס AGP יחסית חלש עדיף למכור אותו לקנות PCI-E מלא

אבל אם אין אפשרות אז יש לוח מבית ASrock עליו תוכל לקרוא כאן

יש גם MSi K8N Neo3 שמאפשר חיבור AGR (קיצור של AGP מוזר) שמפחית בביצועים מכיוון שהוא יושב על PCI רגיל. וגם לא תומך בכל כרטיס מסך

איזה מעבד מתוכנן?

פורסם
  • מחבר

יש לי 6800 אולטרה AGP. חיפשתי את המתאם של אלבטרון (AGP--->PCIe) אבל בסוף החלטתי שלוח שתומך ב-2 הממשקים יהיה יותר פרקטי. איך הלוח של ASrock שהמלצת עליו? מכיר חנות בארץ (חנות אמינה) שמוכרת אותו? בעקרון לא מתוכנן שדרוג כולל של המערכת בזמן הקרוב אבל אם אכן אני כנראה יילך על ה-AMD 3500+ 64. אני פשוט מחפש לוח כזה כי אני לא מעוניין למכור ת'כרטיס והמתאם לא נראה לי כ"כ משתלם. שוב, אם ישנם עוד דגמים שאת יכולים להמליץ עליהם אז בכלל סבבה. תודה.

פורסם

אני חושב שכתוב בחדשה שהלוח עדיין לא מיובא לארץ (ה ASrock)

וזה ככה נכון לעכשיו

גם את ה ATOP של Albatron אין בארץ (למרות שהוא יהיה עדיף במקרה הזה, בגלל שהוא לא בא על חשבון חריץ אחר)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכתוב בחדשה שהלוח עדיין לא מיובא לארץ (ה ASrock)

וזה ככה נכון לעכשיו

גם את ה ATOP של Albatron אין בארץ (למרות שהוא יהיה עדיף במקרה הזה, בגלל שהוא לא בא על חשבון חריץ אחר)

את ה-ASROCK דווקא מצאתי בחנות שנקראת "הגל הירוק"... ה-ATOP אמנם לא נמכר כאן אך מצאתי 2 יבואנים רשמיים של אלבטרון שיכולים להזמין לי את ה-ATOP. אישית אני מעדיף את הלוח שתומך ב-2 הממשקים מפני שה-ATOP עלול להוריד את ביצועי הכרטיס ב-10% (או כך לפחות קראתי). אני לא מבין למה אתה אומר שה-ATOP עדיף? בלוח שתומך ב-AGP ו-PCIe שום דבר לא בא על חשבון משהו אחר. פשוט יש לי את האופצייה לבחור. תודה על המידע בכל אופן.

פורסם

אין בעד מה

אבל בעיקרון לוח שהוא PCI-Express "טהור" יש בו סידור של: PCI-Express x16, 3x PCI-Express x1, 3x PCI או שמחליפים אחד מה PCI-Express x1 ב PCI-Express x4

בכל מקרה יוצא 7 סלוטים של PCI/PCI-Express

עם לוח משולב אי אפשר לשים 8 סלוטים אז ה AGP בא על חשבון PCI או PCI-Express אחד

פורסם
  • מחבר

חחח... אין לי בעיה גם לוותר על 2 PCI...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים