עבור לתוכן

עזרה בבקשה.. !

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה שאני בלילה משחק אז אני מכבה את האור ויש לי מקלדת שחורה ואם אני מחפש איזה אות אני לא מוצא אותה ...S:

אני מחפש רעיון של תאורה למקלדת ..תודה לכל העוזרים ...~

D:

פורסם

יש מלא פרוייקטים כאלה אפילו באתר יש לא מעט וגם בכללי באינטרנט

בכללי אתה יכול לפתוח תמקלדת ולשים מתחת כמה לדים UB שיארו מלמטה

או שאתה יכול לקחת כמה לדים UB ולחבר אותם בזווית של בערך 40מעלות בראש המקלדת ולכוון אותם לכיוונים שונים ואז זה יאיר תמקלדת,

אתה יכול גם לקנות מונרות שולחן קטנה שגם תעשה תעבודה

פורסם

יש מדריך בתר'ד "המדריכים שלכם" תבדוק שם.

ולמה אתה פותח שני תר'דים , אתה יכול מקסימום לשאול שתי שאלות בתר'ד אחד.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באתר מדריך ולאאאאאאא מצאתי ?..!!! משהו יכול להביא לי קישור .??

ותודה..:

פורסם

polsa - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום:

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

ובקשר לשאלה שלך, חוץ מלבנות אלמנט תאורה בעצמך, אתה יכול גם לקנות מנורות קטנות שמיועדות בדיוק לשימוש הזה של תאורת מקלדת.

תנסה לחפש אותן בחנויות מתנות או ציוד משרדי - אני מאמין שתמצא. הן נראות בערך כמו מנורת פלורסנט שולחנים, רק קטנה הרבה יותר ועם צוואר גמיש.

פורסם

אם המחשב על שולחן אתה יכול לקנות מנורת USB קטנה וחמודה.

ואם לא תקנה אותה עם כבל USB מאריך, תאורה לבנה נורא נעימה..

בהצלחה !

פורסם

אם המחשב על שולחן אתה יכול לקנות מנורת USB קטנה וחמודה.

ואם לא תקנה אותה עם כבל USB מאריך, תאורה לבנה נורא נעימה..

בהצלחה !

לפי מה שידוע לי המנורה עולה בסביבות ה 100 שקלים( מנורת USB) , לא חבל על הכסף? , מה עוד שהיא מאירה באמצעות לד.. כך שעדיף להכין לבד.

אתה יכול לקנות חוט חוליות קשיח ב 30 ש"ח ובתוכו להעביר את החוטים, החוט הקשיח יכול להישאר בתנוחה מסויימת, בשביל הנוחות והיציבות של מיקוד האור בנקודה מסויימת.

פורסם

לא כדאי לעשות את זה כי הלדים יסנוורו אותך קצת כל פעם שתיסתכל על המקלדת עדיף פשוט ללמוד הקלדה עיוורת

פורסם
link=topic=148064.msg1248286#msg1248286 date=1130425447]

לא כדאי לעשות את זה כי הלדים יסנוורו אותך קצת כל פעם שתיסתכל על המקלדת עדיף פשוט ללמוד הקלדה עיוורת

" פשוט ללמוד הקלדה עיוורת" , לא יותר פשוט לשים את הלד בתוך מעמד\משהו שיכסה אותו? כמו כל מנורת שולחן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים