עבור לתוכן

איפה ניתן לקנות שנאי 5V באזור ת"א-גבעתיים?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת...

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה:x

פורסם

אופיס דיפו, הום-סנטר וכל חנות בסגנון...יש שנאי עם מתח משתנה שעולה סביב ה-15 ש"ח אם אני לא טועה.

פורסם

אני ממליץ לקנות שנאי קבוע של 5V ולא מתכוונן, במיוחד אם אתה צריך זרמים שמעל 0.5A.

פורסם
  • מחבר

אופיס דיפו, הום-סנטר וכל חנות בסגנון...יש שנאי עם מתח משתנה שעולה סביב ה-15 ש"ח אם אני לא טועה.

הם מחזיקים כאלה דברים?:|

בכולופן למה לא כדאי שנאי משתנה?

פורסם

כי שנאי משתנה לרוב פחות איכותי משנאי קבוע, אם יש לך בבית רב מודד שתוכל לבדוק איתו את המתח ששנאי משתנה יוציא לך, אז תראה שלרוב המתחים לא יהיו מדוייקים.

פורסם

נראה לי שאתה טועה , אני קניתי שנאי משתנה באופיס דיפו והוא עלה 40 ש"ח..

פורסם

לא טעיתי, אני לא הייתי משלם 50 שקל לשנאי...

מקסימום 20 שקל.

פורסם

מקסימום 20 שקל.

זה לא משנה כמה הייתה משלם , זה משנה כמה זה עלה בפועל , וזה עלה 40 ש"ח לא 15.. :)

פורסם

מקסימום 20 שקל.

הכל תלוי באיכות ובזרם (הספק) ששמאי מוציא.

על שנאי איכותי שווה לשלם יותר.

פורסם

הכל תלוי באיכות ובזרם (הספק) ששמאי מוציא.

על שנאי איכותי שווה לשלם יותר.

איך אתה יכול לדעת את זה? מעניין אותי לדעת..

פורסם

וואלה צודקים ;D

מצאתי את הקופסא של השנאי :

39.99 ש"ח ב-ACE

12.5W, 500mA, 1.5-3-4.5-6-7.5-9-12 V

פורסם

איך אתה יכול לדעת את זה? מעניין אותי לדעת..

זרם מקסימלי רשום על השנאי, זרם כפול מתח הווה הספק, מאוד לא מומלץ לנצל 100% מהספק מקסימלי, תמיד עדיף לקנות קצת יותר מזק ממה שאתה באמת צריך.

איכות בד"כ פרופורציונלי למחיר, אם אתה רואה שני שמאים זההים מבחינת הנתונים אבל אחד יותר יקר - ככל הנראה יהיה גם יותר איכותי, חוץ מזה הרבה פעמים אפילו רואים הבדלים באיכות הפלסטיק ,הכבל והחיבור(ים).

וכמומן אם יש לך זמן פנוי וציוד מתאים אתה יכול לעשות ניסוים עם שנאים שונים ולבדוק עד כמה גם מדייקים במתח בעומסים שונים ואיזו אדווה (ripple) הם נותנים.

פורסם

אני קניתי פה בטמבוריה במושבה שלי 2 שנאים משתנים כאלה ב14 שקל כל אחד לפני די הרבה זמן..

אבל אני יכול להעיד שמבדיקות עם מולטימטר המתחים שלהם יעשו יותר נזק מיעזרו.. יש לך תמיד כמה וולט מעל מה שתבחר.

פורסם

וואלה צודקים ;D

מצאתי את הקופסא של השנאי :

39.99 ש"ח ב-ACE

12.5W, 500mA, 1.5-3-4.5-6-7.5-9-12 V

בדיוק מה שקניתי..

של : "LIRAN"  :) גם ב 39.99 ש"ח

פורסם

שד' הר ציון בת"א, או אופיס דיפו או ACE.

המחיר לא יעלה על 20+- ש"ח בערך.

בהצלחה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים