עבור לתוכן

חיבור IR RECEIVER ללוח אם

Featured Replies

פורסם

אני בונה שלט למחשב , לאחרונה קניתי לוח אם חדש של גיגהבייט וראיתי שיש לו כניסות IR על הלוח

אז חשבתי האם אפשר לחבר את הRECEIVER ללוח אם ולא דרך יציאה הישנה של העכבר O(שכחתי איך קוראים לה)

על הלוח יש 4 פינים אולם במה שבניתי יש רק שלושה ...(בניתי לפי המדריך ב"מודינג בשעה").

יש לי על הלוח יציאות הבאות : POWER, GND, IR TX,IR RX

משהו יכול לעזור לי להתאים בין החוטים במקלט ללוח אם.

פורסם

תסתכל ב Data Sheets של המשדר (הלד- טרנזיסטור מוזר שכזה) שיש לך ביד ותראה איך הם אומרים כל רגל מה היא כל רגל אמורה לשמש לשימוש אחר אתה תראה לפי הדפים ולפי זה תחבר למקומות המתאימים בלוח.

אל תטעה עם חוטי המתח כי אם תשרוף אין ביטוח.

בהצלחה !

פורסם

תסתכל ב Data Sheets של המשדר (הלד- טרנזיסטור מוזר שכזה) שיש לך ביד ותראה איך הם אומרים כל רגל מה היא כל רגל אמורה לשמש לשימוש אחר אתה תראה לפי הדפים ולפי זה תחבר למקומות המתאימים בלוח.

אל תטעה עם חוטי המתח כי אם תשרוף אין ביטוח.

בהצלחה !

יש אחריות , במידה והלוח נקנה לפני פחות משנה.

פורסם

גם אצלי בלוח קיימת אפשרות כזאת - אומנם גם אם אני ימצא את הדרך הנכונה לחבר אי אר רסיבר לשם עדיין לא תיהיה לי כל כך דרך או תוכנה להשתמש בה.. ובנוסף כפי שכבר הזכירו שימוש לא נכון יכול לשריפת הלוח אם (כך כתוב בmanual של הלוח אם.)

פורסם

בפעם המאה. החיבור IR שיש על לוחות אם הוא חיבור IRDA שמאפשר למכשירים אחרים דוגמאת פאלם או סלולרי להתחבר אליו.

IRDA עובד בפרוטוקול אחר מזה של שלטים ולכן אי אפשר להשתמש במקלט של שלט ולחבר אותו לIRDA. חבר את המקלט ליציאת COM שיושבת או על הלוח אם או אם יש חיבור ליציאת COM נוספת חבר את הכבל של השקע ישירות למקלט וככה לא יהיה חיבור חיצוני מחוץ למארז.

ורק שתדע לידע כללי דובר פה לא מעט על כל העסק וחיפוש קצר היה עונה לך על הרבה שאלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים