עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר לצבע למארז

Featured Replies

פורסם

היי

שמעו אני מעוניין לצבוע את המארז לצבע שחור...

עכשיו איזה צבע אני בדיוק קונה?זה משהו מיוחד?

כי אני לא רוצה אחרי שאני אצבע אם הספריי אז זה יהיה מגעיל כזה ודביק...בגלל זה אני שואל אם זה צבע מיוחד ?

וכמה זה בערך עולה?

תודה

פורסם

היי

וכמה זה בערך עולה?

תודה

זה נע בין 15 ש"ח ל 70 ש"ח מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

תקציב?

חחח

לא יודע כמה שיעלה

אבל תגיד איזה צבע זה בדיוק?

כמו שאמרתי אני רוצה שאחרי צביעה זה יראה יפה חלק ולא דביק הכי חשוב...

פורסם

צריך לצבוע נכון ואז לא יהיה לך דביק ומלא טביעות אצבעות, זה ספריי רגיל לכל דבר..

פורסם

כדי שזה יצא חלק ויפה החלק הכי חשוב זה השיוף, אתה צריך להתחיל בנייר גס , לאחר מכן לעבור לנייר עדין יותר ולבסוף נייר שיוף מים 00 לקבלת תוצאה חלקה לגמרי.

שאתה מסיים עם השיוף אתה צריך לנקות את המשטח בעזרת נוזל אלכוהולי ( אפשר ספריי לניקוי חלונות) אל מנת שירדו כתמי שמן ואבק.

את הריסוס של הצבע רצוי מאוד לעשות במקום סגור אך מאוורר כגון מוסך\מחסן וכו.. אם תצבע בחוץ יש סיכוי גדול שלכלוך ( עלה, אבק, חול וכו)י עוף וידבק לך על הצבע ואז כל העבודה מחדש..

ולא ציינת איזה ספריי אתה רוצה : מט\מבריק ?

פורסם

עדיף גם להשקיע על צבע טוב

כמו של motip

שזה צבע של מכוניות(צבע מטאלי) כמובן גם פרימר של motip

פחית צבע עולה משהו כמו 70 שקל

הפרימר עולה משהו כמו 35 שקל בסביבות האלה אם אני זוכר נכון

פורסם

אם כבר צבע ב 70 שקל אז של STANDOX..

פורסם

אתה צובע דלת ממתכת או מפלסטיק?

אני הפכתי למומחה לא קטן אחרי שניסיתי לצבוע את המקלדת שלי. לקח לי איזה חודש לסיים את הצביעה ועדיין אל סיימתי (נאבדו לי חלקים של המקלדת - ראה חתימה).

פורסם

אתה צובע דלת ממתכת או מפלסטיק?

אני הפכתי למומחה לא קטן אחרי שניסיתי לצבוע את המקלדת שלי. לקח לי איזה חודש לסיים את הצביעה ועדיין אל סיימתי (נאבדו לי חלקים של המקלדת - ראה חתימה).

כשצובעים פלסטיק רצוי מאוד לרסס " פלסטיק ספריי" שישמש כבסיס לצבע.

ומתי שצובעים מקשים צריך לחבר אליהם מוט ברזל קטן לתוך אחור שיש להם בחלק האחורי כדי שהם לא יעופו מהלחץ אוויר של הספריי.

וד"א

עדיין לא שמעתי על דלת מפלסטיק למארז..

פורסם
  • מחבר

כדי שזה יצא חלק ויפה החלק הכי חשוב זה השיוף, אתה צריך להתחיל בנייר גס , לאחר מכן לעבור לנייר עדין יותר ולבסוף נייר שיוף מים 00 לקבלת תוצאה חלקה לגמרי.

שאתה מסיים עם השיוף אתה צריך לנקות את המשטח בעזרת נוזל אלכוהולי ( אפשר ספריי לניקוי חלונות) אל מנת שירדו כתמי שמן ואבק.

את הריסוס של הצבע רצוי מאוד לעשות במקום סגור אך מאוורר כגון מוסך\מחסן וכו.. אם תצבע בחוץ יש סיכוי גדול שלכלוך ( עלה, אבק, חול וכו)י עוף וידבק לך על הצבע ואז כל העבודה מחדש..

ולא ציינת איזה ספריי אתה רוצה : מט\מבריק ?

וואו אתה מדבר לא בשפה שלי ?? :s05:

אין לי מושג מה זה מט\מבריק....עכשיו תוכל להגיד לי בדיוק איזה נייר שיוף אני צריך כדי שאני יגיד למוכר...

תודה

נ.ב

זה המארז שיש לי...תציעו לי איך לצבוע...תקחו בחשבון שהמסך שלי שחור והרמקולים וסאב שחורים גם...אז אני רוצה לצבוע את המארז בשחור שיתאים :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

הדלת של המארז שלי עשויה מפלסטיק :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

מותר לצחוק על המארז שלי, הוא של ניורון (**** זונות).

אתה צובע גם את הדלתות של הכוננים?

מט זה צבע בולע אור ומבריק זה צבע שמשדר יותר אור - צבע רגיל.

מבריק זה מה שתראה בכמעט כל המוצרים שקונים בסופר, מט זה מה שתראה במוצרים יקרים יותר. זה כמו שחור של סיבי פחמן.

פורסם
  • מחבר

אני חושב לצבוע את שני הצדדים(דלתות)כולל הגג בשחור...אבל איזה צבע בדיוק והכי כדי...

אותו הדבר בקשר לנייר שיוף....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים