פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים תראו יש לי בעיה מסובכת ביותר, יש לי במחשב שלושה דיסקים קשיחים (שישה כוננים).כונן C "הראשי" הוא בתוצרת NTFS והשאר FAT32.כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה Windows Vista Beta 1 וכל מי שמבין יודע, שאם אני ממש רוצה לעבוד עם מערכת בעייתית שכזאת מומלץ שהיו לי שתי מערכות מותקנות שאחת מהם תיהיה יציבה ובלי בעיות!ופה הטעות שלי, התקנתי ויסטה אחרי פירמוט ושכחתי להתקין אקס פי לפני.למישהו יש דרך להתקין מערכת הפעלה ישנה יותר בנוסף לחדשה?כי האפשרות היחידה שאני מכיר ז להתקין את האקס פי וממנו להתקין ויסטה ולבחור באפשרות של שתי מערכות הפעלה!הפתרון היחידה שאני מכיר זה הפתרון הארוך של פירמוט והתקנת אקס פי ואחר כך ויסטה (כל הסיפור מחדש)אבל גם פה נוצרת לי בעיה, בגלל שכונן C שלי הוא NTFS אני לא יכול לפרמט אותו מדוס (בעזרת תקליטון אתחול של 98).הפתרון שעולה לי לראש הוא להגיע לדוס מתקדם יותר מזה בתקליטון אתחול של 98 כדי שיזהה לי בלי בעיה ויאפר לי פורמט לכונן סי!1. מישהו מכיר שיטה להתקין מערכת ישנה על חדשה (זאת אומרת,בנוסף)2. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את בעיית האתחול של כונן C שלי?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אם אני לא תותח ואני יודע מה אתה יכול לעשות מותר לי להגיב?או בקיצור, קרא את חוקי הפורום ושנה את הכותרתהבעיה שלך ממש לא בעיה רצינית וממש לא לתותחים בלבד
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר Hloy לקחת אותי קשה אה!וואלה לא יודע בשבילי הבעיה רצינית ואני כבר כמה שעות טובות מנסה לתקן את זה!ואם יש לך פתרון, אשמח!תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים פה בדיוק הבעיה! לא קראת את חוקי הפורוםקרא את חוקי הפורום מההתחלה ועד הסוףבדיון הזה הצלחת לעבור על 3 מהםאחרי זה נראה איך אפשר לעזור לך
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים באמת תקרא תחוקים ותנסה לנסח מחדש תשאלה אבל לפי מה שהבנתי הבעיה שלך זה להגיע להתקנה של ויזנדוז עם פלופי(אתה רוצה NTFS ) מה שאני ממליץ לך זה פשוט לעשות BOOT מהCD של ההתקנה של WINDOWSתשנה בבויס במקום שהוא ישעה לך BOOT מהפלופי תעשה מהCD ואז כשהוא יטען לך הכול יש לך שם כמה אפשרויות פורמט פשוט תקרא את מה שהוא כותב לך זה לא מסובךמקווה שעזרתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.