פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים הרעיון של טלפון במחשב צץ תוך כדי שאני משחק Battlefield 2 רציתי להתקשר לחבר ובאותו זמן להישאר במשחק ולדבר עם השחקנים אז זה מה שיצא שלבי ההכנה א. היה לי טלפון גלאקסי חתכתי אותו מבלי לגעת בכרטיס שבתוכו בדיוק בצורה שהייתי צריךב. את השפורפות ניתקתי מהמכשיר ואת הכבל שלה שמורכב מ 4 חוטים 2 שייכים למיקרופון 2 שיכיים לרמקול ועשיתי להם פנל עם 2 כניסות + כפתור ניתוק והפעלהג. בסוף קימבנתי אותו למארז וזהו דרך אגב האיכות של שיחה בטלפון פשוט אחלה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מוד חמוד אבל לא יותר פשוט לחבר טלפון לייד המחשב, חבל על הפאנלים שהדבר הזה תופס. אולי כדאי שתכסה את הפלסטיק הזה שיש מסביב ללוח מקשים ( אפשר עם פרספקס שחור).
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים יש דבר כזה שניקרא טלפון אלחוטי חחבכל מיקרה יצא פסדר לא הכי אסטתי אבל לא רע בכלל
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים לא הבנתי, זה מתחבר בסופו של דבר לחיבור מיקרופון ורמקולים/אוזניות בכרטיס קול?אם כן, למה צריך את הפנל??
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים לא הבנתי, זה מתחבר בסופו של דבר לחיבור מיקרופון ורמקולים/אוזניות בכרטיס קול?אם כן, למה צריך את הפנל??לא , זה לא קשור לכרטיס קול.נכון השפורפרת של הטלפון? היא מכילה מיקרופון ( שני חוטים) ורמקול ( שני חוטים) , הוא פשוט לקח את החוטים האלו וחיבר אותם לחוטים שיוצאים מהאוזניות שגם להם יש שני חוטי רמקול ושני חוטי מיקרופון.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אז מה שהוא עשה בעצם זה להחליף את השפורפרת באוזניות+מיקרופון??נראה לי מיותר...
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים לא אהבתי..אפשר היה לעשות את זה יותר אסטתי בצידי הפרונט או להמציא איזה משהו...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים קודם כל, רעין מגניב קבל ח"ח דבר שני, הייתי ממליץ לך לפחות ללטש את הפאנלים שעשית כי רואים את המעגלים מאחורה וזה לא הכי יפה
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים אם אני לא טועה אפשר לתכנת תוכנות טלפון כך שמקשי ה NumLock תמיד יתפקדו , גם במזמן משחק, כל מה שאתה צריך זה מודם שלשם יכנס כבל טלפון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.