פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים הוא מחובר למחשב לחיבור הנכון, הוא לא על השתק בווינדוס וגם לא בכרטיס קול.ובכל זאת לא שומעים כלום כשמדברים.בבקרת עוצמה של הווינדוס אי אפשר להגביר\להנמיך אותו או ללחץ עליו הוא כזה צבעדהוי כאילו לא ניתן לגעת.מה יכולה להיות הבעיה? תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים תבדוק את הדריבר.לי יש אפשרות להחליט מה תפקידה של כל יציאה (כרטיס 5.1 משולב בלוח), יכול להיות שהיציאה מוגדרת בתור יציאה לרמקולים או משהו כזה.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר תבדוק את הדריבר.לי יש אפשרות להחליט מה תפקידה של כל יציאה (כרטיס 5.1 משולב בלוח), יכול להיות שהיציאה מוגדרת בתור יציאה לרמקולים או משהו כזה.מה צריך להיות מוגדר בכרטיס קול?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים תסתכל על מה שמוקף בעיגול. ככה זה אצלי.יכול להיות שמוגדר לך מצב עבודה אחר שכל 3 היציאות מופנות לרמקולים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים יש לי בעיה דומה, שכל היציאות מופנות רק לרמקולים.אז השאלה שלי (לaviaderi) איך הגעת למקום שאתה מראה בתמונה?עריכה: אני מתכוון שלא משנה לאיזה שקע אני מכניס את המיקרופון אני לא יכול להקליט/לדבר, ולכל שקע שאני מכניס את הרמקולים אני שומע קול
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים תבדוק ליד השעון אם יש לך משהו דומה לשלי. אם לא תחפש בלוח בקרה.בכל מקרה גם אם אין לך (מה שאני לא מאמין) את התוכנה שלך הכרטיס (יכולה להיות קצת שונה משלי, אבל רעיון דומה)תכנס להגדרות קול בלוח בקרה (מה שמודש בתמונה (הימני)) ושם יש לחצן שנקרא מתקדם (ADVANCED), לחיצה עליו תוביל אותך לחלון שיש בו אפשרות לקבוע כמה רמקולים יש לך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים ...בדקתי ואין לי שום דבר כזה, אני ראיתי שלך יש לוח אם של MSI לי יש אסוס... יש לך מושג איך זה באסוס?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אין לי מושג איך זה באסוס.ניסית ללחוץ על הADVANCED?ראה תמונה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.