עבור לתוכן

נפגעתי בתור יהודי

Featured Replies

פורסם

אחרי המשחק בין מכבי חיפה לשטורם גראץ קראו אוהדי שטורם , כפי שכולכם בוודאי יודעים, קריאות בגנות העם היהודי( הייל היטלר ואושוויץ). עכשיו אני פונה אליכם לא משנה אם אתם אוהדי מכבי חיפה (כמוני) או כל קבוצה אחרת או שאפילו אינכם אוהדים כדורגל זה לא העיקרון, כנסו לאתר http://www.sturmforum.at , זהו הפורום של העיר גראץ ובה גם נמצא הפורום של אוהדי קבוצת הכדורגל שלהם. אני מבקש מכם יהודים גאים וציונים נלהבים להכנס לפורום הזה (אחרי הרשמה קצרה בגרמנית- לא משהו קשה גם אני שאני לא דובר גרמנית הצלחתי) והפליא את האוסטרים הנאצים בקללות באנגלית וכמבן שעדיף בגרמנית (לא, בעברית זה לא עוזר). כמו כן אם תסתכלו על האתר הרשמי של הקבוצה - www.sksturm.at ותרשמו תגלו בהרשמה ארצות כמו עיראק ואיראן אבל את ארצנו לא תמצאו. אני מחכה לתגבות על חוויות שלכם מהפורום הנאצי הזה

פורסם

תתעלם חבוב, זכותם של המתרוממים האלו.

פורסם

עזוב זה תיסכול של הפסד הם יודעים שאין להם עוד משהו אחר לעשות

ואת העונש שלהם הם כבר קיבלו יש הצפות בכל אירופה

פורסם

הנושא הזה ננעל בגלל שאם מישהו יילך ויציף את הפורום שלהם, זה ייראה כאילו שהוא באמת "יהודי מטומטם" ואני אישית שונא אנשים כמוך שמבקשים להציף פורומים של אנשים אחרים או אנשים שאכן מבצעים זאת, בגלל כל סיבה שהיא. זה מראה על חוסר בגרות נפשית ומבייש לא רק אותך אלא את כל מי שאתה מתיימר לייצג.

אם אתה רוצה, לך לשם ותדבר איתם בצורה נאותה, או שתתעלם מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים