פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים שלום אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות במחשב שלי הם גבוהות ( יש לי עוד פנטיום 3 חחחחחחחחח אני עדיין לא יודע איך שרדתי איתו 4 שנים) בכל מקרה המעבד שלי הוא פנטיום 3, 1 ג'יגהרץ זכרון SDRAM 256 ולוח אם אסוס ישן אני לא זוכר בדיוק את הדגם וגם הארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D בקיצור אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות של החלקים גבוהות יחסית ?וגם מה הטמפרטורה של המעבד מה של הלוח אם ומה של המערכת או ההארד דיסק כי אני לא מבין?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר סליחה בטעות לא עלתה לי התמונה הנה היא : [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים סליחה בטעות לא עלתה לי התמונה הנה היא : יש כפור עריכה אתה פשוט יכול להוסיף פעם הבא במקום לרשום עוד הודעה ולעבור על חוקי הפורום..(שכנראה אפילו לא קראת אותם...)הטמפרטורות בסדר גמור..
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים בסדר גמור אבל מומלץ יותר לבדוק דרך הBIOS כי אך הגעתה ל- מעלות בהרבה מקרים יש קצת זיוף בין תוכנות שונות בכמה מעלות אבל זה סביר..
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים בהרבה מקרים יש קצת זיוף בין תוכנות שונות בכמה מעלות אבל זה סביר..מינוס 1 זה סביר??
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים תבדוק אם תוכנה יותר נורמלית מהSPEEDFANכמו EVEREST MOTHERBOARD MONITORאו בביוס הכי מומלץ..
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים ariel7766 פעם הבאה שיש לך דאבל פוסט אני אוסיף לך אזהרה בסדר גמור אבל מומלץ יותר לבדוק דרך הBIOS כי אך הגעתה ל- מעלות זה חיישן שלא מחובר איך אני בודק בביוס את הטמפרטורות ? קשה לי להאמין שבביוס של פנטיום 3 יהיה לך קריאה לטמפ' אבל כניסה לביוס ע"י Del או F1 או F2 (בכל לוח זה משתנה) ושם תחפש משהו שקשור לטמפ'(בלי לשנות כלום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.