עבור לתוכן

עריכה: הוספתי למחשב זיכרון, עזרה קטנה בבדיקה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב AMD 2500, עם לוח אם של ABIT, NF7, כרטיס מסך RADEON 9500PRO וזיכרון TWINMOS 256 DDR 333

אני מועניין להוסיף זיכרון למחשב, ורציתי את עצתכם.

האם מספיק להוסיף עוד 256 MB? כדאי כבר להוסיף 512 או שמיותר? חשוב לציין שאני לא מתעסק במחשב עם תוכנות כבדות או יוצאות דופן אלא משתמש בו לעבודה שותפת ביומיום, ואני מעוניין להוסיף זיכרון כי הוא מדי פעם "נתקע" וחושב יותר מדי, כנראה ממחסור בזיכרון להבנתי.

חשבתי להוסיף עוד סטיק אחד של 256 MB, אבל ראיתי שבחנויות שהסתכלתי מוכרים TWINMOS CL2.5 400, שזה יותר מהיר משלי, ואני לא בטוח אם זה בסדר לשלב בין שניהם. אמורות להיות בעיות? אני יודע שפשוט ה- 400 לא ינוצל במלואו אלא רק מהירות 333 כי הלוח יגביל, אבל רציתי לוודא שלא אמור להיות "התנגשות" בין שני הזכרונות.

אני מעוניין לקנות את הזיכרון אולי עעוד יום אז אשמח לתגובה מהירה, תודה בכל מקרה.

פורסם

שלום,

יש לי מחשב AMD 2500, עם לוח אם של ABIT, NF7, כרטיס מסך RADEON 9500PRO וזיכרון TWINMOS 256 DDR 333

יש לך ATHLON 64 או ATHLON XP?

בטח שעדיף עוד 512M.

יש לך אכשיו סטיק של 256 או 512?

כאילו מה ההבדל ביניהם...100 שח?

פורסם

לא!,

הוא לא צריל עוד 512 בשביל מה לבזבז.. ויש לו AXP לא 64 ,

לא יהיו בעיות התנגשות

פורסם

לא!,

הוא לא צריל עוד 512 בשביל מה לבזבז.. ויש לו AXP לא 64 ,

לא יהיו בעיות התנגשות

רק 100 שח תמורת ביצועים...(גם אם לא כ'כ מועילים-אבל ביצועים) :kopfpatsch:

פורסם

איזה ביצועים?!

שלום,

אני מועניין להוסיף זיכרון למחשב, ורציתי את עצתכם.

האם מספיק להוסיף עוד 256 MB? כדאי כבר להוסיף 512 או שמיותר? חשוב לציין שאני לא מתעסק במחשב עם תוכנות כבדות או יוצאות דופן אלא משתמש בו לעבודה שותפת ביומיום, ואני מעוניין להוסיף זיכרון כי הוא מדי פעם "נתקע" וחושב יותר מדי, כנראה ממחסור בזיכרון להבנתי.

חשבתי להוסיף עוד סטיק אחד של 256 MB, אבל ראיתי שבחנויות שהסתכלתי מוכרים TWINMOS CL2.5 400, שזה יותר מהיר משלי, ואני לא בטוח אם זה בסדר לשלב בין שניהם. אמורות להיות בעיות? אני יודע שפשוט ה- 400 לא ינוצל במלואו אלא רק מהירות 333 כי הלוח יגביל, אבל רציתי לוודא שלא אמור להיות "התנגשות" בין שני הזכרונות.

אני מעוניין לקנות את הזיכרון אולי עעוד יום אז אשמח לתגובה מהירה, תודה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

ATHLON XP 2500

זה לא 64 כמובן.

פעם הסבירו לי פה שהלוח תומך ב- DUAL CHANNEL, ושכשיש שני סטיקים אז זה מוסיף ביצועים, משהו כזה.

השאלה היחידה שלי עכשיו זה אם שני הזיכרונות הם TWINMOS, אחד 333 ואחד 400, אם זה יכול ליצור בעיה כלשהי או לא?

(ואגב, להוסיף "רק" 100 שקל, זה נכון להגיד כשקונים מחשב בכמה אלפים נגיד, כשקונים זיכרון שכולו עולה 140 ש"ח, אז להוסיף 100 שקל זה להכפיל את המחיר.. תחשוב על זה).

תודה

פורסם

בדואל זה מעלה את הביצועים ב 10% אבל מאותם המהירויות זה לא יפעל עם 333 ו 400..

הזיכרונות יפעלו בלי בעיה בכל מצב , הדואל לא יפעל בשום מצב

פורסם
  • מחבר

אם אני יקנה זיכרון זהה, כלומר גם כן במהירות 333, אז המהירות שלי תהיה מהירה בכעשרה אחוזים, משום שאז הדואל יפעל, הבנתי נכון? ותודה על התגובות..

פורסם

תוסיף 512MB זיכרון כבר :s07:

פורסם

אם אני יקנה זיכרון זהה, כלומר גם כן במהירות 333, אז המהירות שלי תהיה מהירה בכעשרה אחוזים, משום שאז הדואל יפעל, הבנתי נכון? ותודה על התגובות..

הדואל צנל לא פועל עם זיכרונות שונים.

וה100שח הלו אתה לא זורק לאוויר-זה מוסיף לך ביצועים זה לא סתם.

תוסיף כבר 512M :pissed:

פורסם
  • מחבר

אם אני מוסיף אבל זיכרון זהה, 256 TWINMOS, במהירות 333, אז הדואל יפעל, נכון?

אני לא מעוניין להוסיף זיכרון 512, אבל תודה על התגובות.

פורסם

אין לו שום צורך ב768 mb של זיכרון. חבל לקנות עוד 512.

אם הוא מוסיף סטיק של 400 mhz אז הוא ירד ל333mhz ןיתאים את התיזמונים לתיזמונים של החלש יותר. יש מצב שהוא יסכים לעבוד בדיואל אבל לא בטוח, וגם אם כן רצוי להריץ בנצ' עם ובלי, כדי לראות אם זה עוזר או דופק.

:xyxthumbs:

עריכה- אני אומר שגם אם תוסיף סטיק של 400mhz זה יירד ל333mhz ויש מצב טוב שיעבוד בדיואל

פורסם

דווקא יש לו צורך ב 768MB זיכרון. יש צורך בזיכרון של לפחות 1GB כיום :nono:

פורסם

לא לצרכים שלו!

דואל לא יעבוד עם 400 ו333 מנסיון, אם תקנה עוד סטיק של 333 רוב הסיכויים שיהיה דואל

פורסם

1GB זה המלצה בלבד

512 זה מספיק אם אתה לא עובד אם תוכנות כבדות או משחק משחקים כבדים (למרות שגם 512MB מספיק גם למשחקים..)..

ואם אתה לא מעוניין להוסיף עוד 100 שקל ולקנות 512 אז תקנה סטיק של256 (למרות שחבל אבל שיקול שלך )..

וולא משתלם לקנות סטיק של 333MHZ הם יותר יקרים מה400MHZ

(תקנה 400MHZ ובעתיד תעביר למחשב אחר/חדש)..

ואם תקנה עוד סטיק של 256MB אין שום סיבה שהזיכרונות לא יעבדו בDC (כמובן הלוח שצריך לתמוך בזה..)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים