פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים דוד שלי שינה לי את ערכת הנושא של ווינדוס xp(כחולה ועגולה) לערכת הנושא של ווינדוס 98(אפורה ומרובעת).ועכשיו שאני מנסה להחזיר את זה רשום לי באפשרויות רק:1.windows xp(השתנה).2.ערכת הנושא הנוכחית שלי.3.קלאסי של windiws.4.ערכות נושא נוספות באינטרנט.5.עיון.איך אני יכול להחזיר את זה לרגיל של windows xp?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אם הוא שינה את ההגדרות ידנית אז זה בעיה. אתה תצטרך להוריד תוכנה כמו THEMEXP ולהתקין דרכה את הTHEME של ויינדוס שאתה יכול להוריד מהWWW.THEMEXP.ORG
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים כשאתה עושה מאפיינים על הדסקטופ תנסה להיכנס ללשונית Appearance (לא זוכר איך קוראים לזה בעברית) היא אחת לפניי האחרונהאוליי שם תצליח!
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים הלשונית נקראת "מראה"דרך אגב גם בלשונית מתקדם ב"מערכת" יש ב-"ביצועים" אפשרות לבטל את האפקטים החזותיים, תנסה לשחק שם אולי יזוז משהו...
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר כשאתה עושה מאפיינים על הדסקטופ תנסה להיכנס ללשונית Appearance (לא זוכר איך קוראים לזה בעברית) היא אחת לפניי האחרונהאוליי שם תצליח!לא עובד....אם הוא שינה את ההגדרות ידנית אז זה בעיה. אתה תצטרך להוריד תוכנה כמו THEMEXP ולהתקין דרכה את הTHEME של ויינדוס שאתה יכול להוריד מהWWW.THEMEXP.ORGאני ינסה את זה....זה מסובך?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים האנטי-וירוס Kaspersky גילה בסקין שהורדתי מהאתר 2 סוסים-טורייאנים. נא להתרחק מהאתר,תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר אז מאיפה אני יכול להוריד את ה"סקין"הזה?יש אפשרות להעביר את זה דרך הדיסק התקנה של הווינדוס?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים כן יש שם כמה ספייוורים. אבל אם בהתקנה אתה דואג להוריד את הV מכל התוכניות שהוא מתקין, ויש לך תוכנת אנטי ספייווור שעובדת בזמן אמת אז אתה יכול פשוט לחסום הכל ולהשאר עם מה שאתה רוצה להוריד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.