פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים כמו כן אין לי את הכילים הדרושים בשביל לחתוך מארז אז הלכתי למסגריה ויצא קצת הצבע מהחלון אם אני יצבע את זה זה לא יהיה אותו צבע, יש למישהו רעיון?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים לא יצא לך צבע מקורי, אם אני לא טועה זה צבוע בתנור.. אז אתה מוזמן לשייף את כל המארז ולצבוע בצבע אחיד
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים התמונות שלך לא עובדות לי , אני אשמח לעזור אבל תעלה בבקשה את התמונות למקום אחר.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים שויף וצביעה מחדש ייתנו "לוק" יותר טוב למארז,השיוף מוריד את כל שכבות הצבע הקיימות...
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים *תשייף קודם עם נייר גס ולאחר מכן תשייף אם נייר גרנט 00 , שני אלו יתנו לך משטח חלק ומוכן לצביעה , הנייר הראשון יוריד את הצבע ו ה 00 יחליק את העסק.לאחר שתגמור לשייף תנקה קצת בעזרת אלכוהול את המשטח אל מנת להוריד כתמי שמן ואבק..בהצלחה.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים לפעם הבאה..עדיף לך לעשות חיתוך פשוט כזה עם ג'גסו בבית. ואם בכל זאת אתה נותן למסגריה לעשות את העבודה, אז תדאג לכסות את כל החלק ב"מסקין טייפ", כדי שלא ישרט..
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים עדיף באמת לעשות בבית את החיתוך הזההוא נראה ממש קלולהבא כדאי לשמור על הדלת תשים מסקיין טייפ שלא ישרט
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים עדיף באמת לעשות בבית את החיתוך הזההוא נראה ממש קלולהבא כדאי לשמור על הדלת תשים מסקיין טייפ שלא ישרטואם בכל זאת אתה נותן למסגריה לעשות את העבודה, אז תדאג לכסות את כל החלק ב"מסקין טייפ", כדי שלא ישרט..(הודעה אחת מעליך זה רשום.)אתה לא קורא הודעות לפני שאתה מגיב? העיקר להגיב מהר מהר.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים זיפו פרו מודר חושב שהוא יודע הכל וזה ידוע עים אתה שם מסקין טייפ אז תעשה עבה כמה שיכבות או שים ניר ועל תדביק מסקן טייפ כי זה עדין שוקט לפחות אצלי שהדרמל בורח כאשר הוא במהירות גבוה זה שרט ועשיתי עים מסקין טייפ ליפני זה וזה לא עזר אז שים כמה שיכבות או עים נייר כמו שאמרתי כברפרו מודר תפסיק להיתנהג כמו ילד בן 12 למרות שאתה 12 ובהצלחה הלאה
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים הודעות בלתי הולמות נמחקו.אם אתם רוצים להתווכח - תעשו את זה בפרטי!בפעם הבאה שאני אתקל בריבים על גבי הפורום, ינקטו נגד המשתמשים צעדים משמעתיים.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים תקנה כלי המתחבר למקדחה \ מברגה ומשייף בלחיצת כפתור.ולאחר הצביעה המחודשת מומלץ ספריי לקה שלא יירד לך הצבע !!!ופעם הבאה או ע"י קשרים במפעלים או ע"י דרמל ודומיו (וולף).בהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.