עבור לתוכן

האם יכולה להווצר בעיה אם הזכרונות לא זהים

Featured Replies

פורסם

האם יכולה להווצר בעיה אם הזכרונות לא זהים שניהם של 512 אבל לא מאותה חברה וגם אחד הוא 2.5 ואילו השני הוא 3.0

פורסם

לא, כל מה שיקרה זה שהם יעבדו ב3.0 זאת אומרת בתזמונים הכי גבוהים מבין שניהם ובמהירות הנמוכה מביניהם

פורסם

לא, כל מה שיקרה זה שהם יעבדו ב3.0 זאת אומרת בתזמונים הכי גבוהים מבין שניהם ובמהירות הנמוכה מביניהם

יכול לקרות אם הם בDUAL. קרה לי...

אם זה לא בDUAL אז זה פשוט יעבוד לאט יותר. רוב הסיכויים שבגלל ששניהם DDR400 אבל אחד בCL2.5 ואחד CL3 הCL3 ירד לCL2.5 (מנסיון, היה לי את זה כבר...) והמהירות תירד ל166 כדי שהוא יעבוד על CL2.5.

פורסם

בילבלת הכל!

אם יש זיכרון אחד 333 3.0 והשני 2.5 400 שניהם יעבדו על 333 עם 3.0

פורסם

בילבלת הכל!

אם יש זיכרון אחד 333 3.0 והשני 2.5 400 שניהם יעבדו על 333 עם 3.0

לא לא לא :ם היה לי שני DDR 400 ! אחד Infenion CL3 ואחד TwinMos CL2.5 שניהם עבדו ב166MHZ על CL2.5. הCL לא עולה, רק יורד.

פורסם

לא לא לא :ם היה לי שני DDR 400 ! אחד Infenion CL3 ואחד TwinMos CL2.5 שניהם עבדו ב166MHZ על CL2.5. הCL לא עולה, רק יורד.

כי חיברת אותם על סלוטים לא נכונים

פורסם

כי חיברת אותם על סלוטים לא נכונים

תגיד לי, אתה חושב שאני טיפש ? :|

עשיתי ככה, אחד, עברתי על כל הסלוטים !

2: היו לי 2 אינפניון ושני טווין מוס אז פעם אחת שמתי 2 טוויס מוס בDUAL ואת השני האינפניון בDUAL. אותו הדבר. שמתי טווין מוס ואינפניון בDUAL ולא בדיאול הכל אותו הדבר. בדקתי אצל חבר, אותו הדבר, בדקתי אצל חבר אחר, אותו הדבר.

מה לומדים מזה ? לא לפלוט שטויות מהפה על אנשים אחרים....

פורסם

אולי תשתף אותנו איזה לוח ומעבד היה לך?

וד"א אם בדקת אותם על אוסף של לוחות (ומעבדים כנראה) והם עבדו ב 333MHz אז אחד מהם מדורג כ 333MHz

פורסם

אולי תשתף אותנו איזה לוח ומעבד היה לך?

וד"א אם בדקת אותם על אוסף של לוחות (ומעבדים כנראה) והם עבדו ב 333MHz אז אחד מהם מדורג כ 333MHz

נבדק על AMD 3000+ VENICE K8NF-9

על AMD 3500+ וABIT A8N Ultra

והזכרונות הם DDR 400 ! לא 333, אתה קשה קליטה ? אמרתי בכל ההודעות שוב ושוב הם היום DDR 400 ! למה לי לקנות עם מחשב חדש DDR 333 !?!?!!?

פורסם

אני לא הקשה קליטה פה

אם הם נבדקו על שני המעבדים הנ"ל ועל שני הלוחות הנ"ל והותקנו כמו שצריך הסיבה היחידה זה שאחד מהם מדורג 333MHz (בידיעתך או שלא בידיעתך כשקנית אותו)

פורסם
  • מחבר

מכול הבלאגן שעשיתם פה לא הבנתי כלום ועוד שאלה בעקבות זה מה לכול הרוחות עדיף 3 או 2.5

פורסם

2.5

פורסם

אני לא הקשה קליטה פה

אם הם נבדקו על שני המעבדים הנ"ל ועל שני הלוחות הנ"ל והותקנו כמו שצריך הסיבה היחידה זה שאחד מהם מדורג 333MHz (בידיעתך או שלא בידיעתך כשקנית אותו)

אוקי, אני אעשה את זה ברור ומובן גם בשביל אנשים מיוחדים...

זכרון בCL3 של אינפניון עובד בDDR400 (בדוק, לא רימו לא לא בידיעה, DDR400, עובדה שאין לערר עליה, עובדה ! זה ברור ? עובדה... לא להתווכח עם העובדה, עובדה עובדה עובדה ! DDR 400 !).

זכרון של טוייןמוס בCL2.5 DDR 400, גם פה, עובדה, לא להתווכחף לא לערר, עובדה ! למען השם, עובדה, זה DDR400 ! ברור ? יופי.

עכשיו, אחד בCL3 אחד בCL2.5 כפי שצויין למעלה.

כעת קיימת הטבלה הבאה בשביל הזכרון העובד בCL3 (כל הזכרונות בCL3 - כולם, שוב עובדה !).

forlior7yk.png

כעצ עוד עובדה (אשר גם עליה אין להתווכח או לערר, עובדה !!!): הגדרות האוטומטית בכל לוחות האם (עובדה !) הם שאם קיים זיכרון העובד בCL מסויים וזכרון אחר בעל אותה המהירות העובד בCL נמוך יותר, הCL ישאר זהה בשניהם, אך המהירות תירד כדי לאפשר לזכרון בעל בCL הגבוה יותר לעבוד באותו הCL של הזכרון הנמוך. האם אני ברור עד כאן ? יופי.

כעת התוצאה היא כפי שנאמר, זכרונות העובדים ב166 במקום 200 - גם פה, עובדה ! עובדה מוצקת - נבדק גם עם זכרון טווין מוס CL2.5 כנגד KINGSTON עם CL3 וסמנונג עם CL3 שניהם בDDR400 (שוב, עובדה !).

האם אתה רוצה עוד עובדות ?! אני שמח שלא. תודה ויום טוב.

פורסם

חחח

אחשלי, יותר ברוגע... שלא ניאלץ לאשפז אותך או משהו :jump:

בכל מקרה, לפותח הדיון, יכולות להיווצר בעיות, אבל סביר להניח שלא

אני למשל עובד עם שני סטיקים של 256 שאחד מהם 2100 והשני 2700, ועוד סטיק של 1GB שהוא 3200.... ואין בעיות ( טפו טפו טפו מלח מים מלח מים *דופק על עץ*)

פורסם

חחח

אחשלי, יותר ברוגע... שלא ניאלץ לאשפז אותך או משהו :jump:

בכל מקרה, לפותח הדיון, יכולות להיווצר בעיות, אבל סביר להניח שלא

אני למשל עובד עם שני סטיקים של 256 שאחד מהם 2100 והשני 2700, ועוד סטיק של 1GB שהוא 3200.... ואין בעיות ( טפו טפו טפו מלח מים מלח מים *דופק על עץ*)

:]

בנוגע לתגובה שלך, ככה זה גם אצלי במחשב הישן :P אבל כולם באותו הLatency אצלו יש אחד בCL3 ואחד בCL2.5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים