פורסם 2005 באוקטובר 2219 שנים שלום,ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH -הוא אמר שהחומרה לא מתאימה.האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2)תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2219 שנים ממש ממש לא! אתה צריך אותו לוח(!)אתה צריך את אותו צ'פי של זיכרון וזה לא יעבוד עם הלוח הזה
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים לא צריך אותו צ'יפסטצריך פשוט שהסוג של התושבת של הביוס תהיה זהההשתמשת בUNIFLASH?
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים אם זה אותה תושבת פיזית אני יכול להעביר בין שני לוחות את הביוס שלהם? אתה רציני? זה נשמע לי מופרך לחלוטין...
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים ברגע שהמחשב סיים את הבוטאין לו צורך לגשת יותר לנתונים בביוס.ואז מה שעושים זה להוציא את הביוס הנוכחי ולהכניס את זה שרוצים לצרוב עליו(במצב דוס).צריך לצרוב עם תוכנה שתצרוב גם אם היא רואה שהביוס שמנסים לצרוב לא מתאים ללוח (כמו UNIFLASH)וזהונשאר רק להחזיר לכל מחשב את הביוס שלו ולהפעיל.
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים Ok עכשיו ברור לי... אבל זה לא מה שכותב הת'רד מתכוון אליו (או שלא הבנתי אותו...), נראה לי שהוא רוצה להפעיל ביוס של לוח אחד על לוח שני(!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.