פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מישהו במקרה יודע איך משנים את הצבע מאדום לכחול??שמעתי עד דבר כזה, חבר שלי מצא מדריך על זה אבל ברוסית :\
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תראה יש הבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר , אם העכבר שלך אופטי אז אתה יכול לשנות את הצבע, אם זה לייזר אז אתה לא יכול כי העכבר בעצם עובד על לייזר אדום ואם תחליף את זה לסתם לד שיאיר לך בצבע אחר אז העכבר לא יעבוד..קודם תברר איזה מבין השנים יש לך, לייזר\אופטי.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים pro modder - לי יש עכבר אופטי וזה נשמע לי מעניין , יש לך לינק למדריך? (באנגלית או בעברית)
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר הינה זה ברוסיתhttp://forum.modlabs.net/viewtopic.php?t=7179ואופטי זה לא ליזר?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר אוקי ביררתי יש לי אופטי מה עושים עכשיו, יש מישהו שיכול לתרגם אחד מהמדריכים או להכין אחד כזה?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים פשוט מאוד, יש לד UB אדום , חותכים לו את הרגלים\מוציאים את ההלחמה ומלחימים לשם לד UB אחר באיזה צבע שרוצים..
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים להוציא אותו ע"י חימום לא כדאי לחתוך יוצר בלאגן כן זה מה שאמרתי- לפרק את ההלחמה
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים חח מה הבעיה להבדיל בין לייזר לאופטי לייזר עולה הרבה יותר יקר מאופטי וגם אין לא הרבה דגמים אם אני לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.