פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר אפילו AMD עצמה לא יודעת את המחיר של המעבדים הללו. יש למישהו את שמות הדגמים שיצאו אני זוכר מישהו נתן אבל לא מצאתי אותם ועוד שאלה אם יהיה אפשר מעבד סוקט 939 על לוח אם של M2?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים בקשר למחירהמעבדים עדיין לא בייצור מסחריאני בספק אם יש כבר אב טיפוסיש עוד חצי שנה עד להשקהעדיין אין מחירים למעבדים החדשים לסוקט 939 (FX-59 ו X2 5000)אז יהיה למעבדים שייצאו 3 חודשים אחריהם?בקשר לרשימה של המעבדים פשוט תלחץ כאן
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר בקשר למחירהמעבדים עדיין לא בייצור מסחריאני בספק אם יש כבר אב טיפוסיש עוד חצי שנה עד להשקהעדיין אין מחירים למעבדים החדשים לסוקט 939 (FX-59 ו X2 5000)אז יהיה למעבדים שייצאו 3 חודשים אחריהם?בקשר לרשימה של המעבדים פשוט תלחץ כאןתודה,ועל השאלה הזאת לא עניתה:אם יהיה אפשרי לעבוד עם לוח אם סוקט M2 עם מעבד סוקט 939(לדוגמה כפול ליבה 3800/4600)ואם זיכרון DDR2?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים תודה,ועל השאלה הזאת לא עניתה:אם יהיה אפשרי לעבוד עם לוח אם סוקט M2 עם מעבד סוקט 939(לדוגמה כפול ליבה 3800/4600)ואם זיכרון DDR2?לא לוח בK8 לא משנה תמיכה בזיכרון כי בקר הזיכרון הוא על המעבד ולכן לוחות לא יודכלו לתמוך באופן מלא ונורמלי (בלי מוטציות כמו הלוח של ASROCK שנותן את שני הסוגים ) בM2 וב939
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים תודה,ועל השאלה הזאת לא עניתה:אם יהיה אפשרי לעבוד עם לוח אם סוקט M2 עם מעבד סוקט 939(לדוגמה כפול ליבה 3800/4600)ואם זיכרון DDR2?סוקט M2 יתמוך ב DDR2 בתדר של עד 1000MHzהאופציה היחידה שאני רואה לשים מעבד סוקט 939 על תושבת סוקט M2 זה ע"י מתאםואיכשהו לבטל את הבקר זכרון המוכלל במעבד ולשים בקר זכרון על הלוח אם (כמו בלוחות אם לאינטל עם NorthBridge ו SouthBridge) ולגרום למעבד להכיר בובקיצור? יותר מדי צרות וספק עצום אם מישהו ישקיע כל כך הרבה זמן וכסף בפיתוח כזה
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אני מבין שהעתיד הוא במעבדים הכפולי/רבועי ליבה. הגיע הזמן להספיד את החד-ליבתיים?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אני מבין שהעתיד הוא במעבדים הכפולי/רבועי ליבה. הגיע הזמן להספיד את החד-ליבתיים?ההערכה שלי היא שרק בדור שאחרי ה 65 ננו מטר (סוקט M2) אנחנו לא נראה יותר חד ליבתייםמבית אינטל כבר מדובר על חדי ליבה בדור ה 65 ננו מטר, כנראה שהם יילכו אחרי AMD (או AMD אחריהם)
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים [ltr]doubt it, because for gaming dual cores / SMP rigs are pointless.[/ltr]
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים וזה בגלל?מתישהו המעבד יגביל את הכרטיס מסך, וגם מערך SLI יגביל את הכרטיס מסך, וכשזה יקרה הכפולי ליבות והמרובי ליבות יפתחו את הצוואר בקבוקאם אינטל כבר הכריזה על שיווק מסחרי של מרובעי ליבות בשנת 2006, הם יודעים למה הם עושים את זההם לא היו משקיעים כל כך הרבה כסף במו"פ אם זה לא היה נותן ביצועיםאפשר להגיד המון דברים על אינטל, אבל מטומטמים הם לאאמנם לפעמים יש להם מעידות קטנות (למשל הדליפת מתח בפרסקוט) אבל באופן הכללי הכיוון שלהם הוא הנכוןועוד תוסיף לזה את העובדה שהם יכולים למשוך את כל שוק החומרה באף (למה בדיוק קם התקן ATX v2.01 אם לא לתמוך בצריכת חשמל של הפרסקוט?, מאיפה בא התקן למארזים (עם ה Air Duct בפאנל השמאלי) אם לא מבית אינטל כדי לעזור לקרר את הפרסקוט?, מאיפה הגיע התקן של PCI-Express?)תסמוך עליהם שכשהרווחיות שלהם תלויה בזה הם יגרמו גם למרובעי ליבות להיות מנוצלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.