פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים הינה התכנון שלי למארז של Gilo העונה לשם Robo Mines אתם מוזמנים להביע את דעתכם.. התוכנית הולכת כך: "טופ המארז" לחתוך את הריבוע הפנימי ב TOP של המארז ולהחליפו לפרספקס שקוף שצבוע מצד אחד בשחור. לקדוח בפרספקס חור 80 מ"מ למאוור LEDS כחול ולחרוט שני פסים מהצד הצבוע של הפרספקס, אחר כך שמים לדים כחלים אל מנת לקבל אפקט של תעלות אור כחולות. דלת שמאלית לחתוך חלון בהתאם לשרטוט, לשים גומי שחור כרומי (ניראה כמו גומי רגיל אבל יותר דק ובעל גוון שחור כרומי), ופרספקס אפור כהה שקוף. מתחת לחלון לשים פתחי אוורור מפלסטיק, ולעשות להם ציפוי כרום. עוד מתחת לחלון, לצבוע שלושה פסים בגוונים שונים של כחול. (לפי השרטוט) חלק אחרון- רגליים למארז זה לא ממש רגליים זה משטח למארז. המשטח יוכן מלוח פרספקס 3 מ"מ שקוף, ויואר בעזר 4 לדים UB כחולים. המקור: הרעיון: זהו בערך. מקווה שאהבת/ם Pro modder
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים נראה אחלה אחי תודה רבה רבה לך על העזרה שלך!אני מקווה להתחיל לעבוד כבר מיום ראשון!רק שאלה אחת כמה אתם חושבים יעלה לי הפרספקט?תודה רבה שוב ל PRO MODDER על הרעיון הנפלאותגידו מה דעתכם על זה...
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אין פה הרבה פרספקס, לא יעלה יותר מ 100, רעיון יפה מאוד.. לא ציפיתי לפחות מPRO..
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר אין פה הרבה פרספקס, לא יעלה יותר מ 100, רעיון יפה מאוד.. לא ציפיתי לפחות מPRO.. לא יותר מ 40 שקל...
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מה הכוונה להזמנה? מישו הזמין ממך את המארז הזה? :yelclap: ניראה ממש טוב :yelclap:
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים נראה נחמד ביותר!אבל חשבת על לשים את המאוורר של הגג באמצע? כי בצד זה נראה לי קצת תקוע..
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים נראה סקיצה טובהכול הכבוד על היוזמהובאמת למה המאורר בצד?לא עדיף שהיה באמצע?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר חשבתי על משהו קצת פחות שגרתי מהאמצע.. אבל כניראה שבסוף זה יהיה באמצע.. זה לא מסתדר עם הספק.שמח שאהבתם.אני פתוח להצעות : ).
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים שלום רב,מה צריך לעשות כדי לבקש מ-PRO MODDER רעיון/הצעה לעיצוב מארז קיים? ;Dיש אצלי מארז S-VIKING של THERMALTAKE. נראה כך (כמובן ללא החלקים שבפנים) - http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htmיש מנורת ניאון המגיבה לקול.אשמח מאוד אם אוכל לקבל רעיון או הצעה לשינוי המראה.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים שלום רב,מה צריך לעשות כדי לבקש מ-PRO MODDER רעיון/הצעה לעיצוב מארז קיים? ;Dיש אצלי מארז S-VIKING של THERMALTAKE. נראה כך (כמובן ללא החלקים שבפנים) - http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htmיש מנורת ניאון המגיבה לקול.אשמח מאוד אם אוכל לקבל רעיון או הצעה לשינוי המראה.ליצור איתו קשר בפרטי
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים זה אני ביקשתי מPRO MODDER שיעשה לי עיצוב של המארז שלי ומה שרואים בתמונה זה המארז שלי כשאני יסייםם את העבודה אני יעלה תמונות. המאוור יהיה באמצע כי זה לא מסתדר לי אם הספק כוח! שוב תודה לPRO על ההשקעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.