פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים שלום, אני מנסה לחבר חומרה למחשב שפועלת עם USB 2 בלבד... והתקנתי כבר SP2 וממה שהבנתי רק בSP1 יש את הדרייבר דרך הווינדוס אפדייט.אז הUSB2 שלי לא מזוהה.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?תודה מראש.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר לא לא ניסיתי אני אנסה אבל לא נראה לי שיהיה שם משהואני אבדוקאפשר אולי לינק לדרייבר הזה שאני אתקין אותו פשוט?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אם תגיד איזה לוח יש לך....אבל אל תתעצל,תבדוק בעצמך באתר של הלוח.כך תדע מה לעשות בפעם הבאה 8)
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מה זה לא מזוהה? לא קורה כלום שאתה מכניס אותו, או שהוא כותב לך להשתמש בהתקן מסוג USB 2? כי אם הוא כותב לך את ההודעה הזו, ויש לך SP2 זה אומר שהלוח שלך לא תומך בUSB2 אלא ב1.1. אם לא קורה כלום בכלל, אז זה בעייה אחרת לגמרי. בכל מקרה, אין דרייבר כזה להורדה, זה חלק מהווינדוס.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים דרייבר ל USB2.0 זה בשביל הבקר, זה לא אומר שאתה לא צריך דרייבר בשביל החומרה שאתה מחבר.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר הלוח שלי הוא EPOX 8KDA והוא תומך בUSB2 הוא תמיד תמך רק אחרי שפירמטתי פתאום שאני מחבר את החומרה שהיא USB2 הוא אומר לי שהוא פועל רק בUSB2 ויש לי USB1.1. לא מצאתי שום דבר שיוכל לעזור לי באתר.. www.epox.com.twכל זה קרה רק אחרי הפירמוט. לפני הייתי משתמש בUSB2.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים עוד פעם, אתה ממש לא ברור. הלוח שלך תומך בUSB2. סבבה, עד כאן הבנתי. אבל אחרי שפירמטת, כשאתה מחבר התקן USB2 הוא עושה מה?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר כשאני מחבר אותו הוא מראה לי בלון כזה שאומר שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אני אחבר אותו לUSB2ואני לא יכול להפעיל חלק מהדברים של החומרה שאני מחבר בגלל שהמחשב שלי לא תומך בUSB2לפני שפירמטתי השתמשתי בUSB2 בלי סוף ואני בטוח שהכרטיס הראשי שלי תומך בUSB2.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים זה ממש ממש מוזר. זאת בדיוק ההודעה שמתקבלת כהלוח שלך לא תומך בUSB2. אני אסביר לך מה מוזר. ההודעה הזאת אומרת שהמחשב מכיר בהתקני USB2 ומזהה שההתקן שחיברת לו כרגע לא יכול לפעול במלוא המהירות.תוודא שהתקנת את כל הדרייברים של לוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.