עבור לתוכן

מה הבדל מעבד amd Athlon 64 X2 לamd Athlon 64 ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה זה Bentley?

• תגובות 58
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברת מכוניות בריטית (ע"פ מיטב ידיעתי..)

פורסם

:lol:פורש יותר טובה,איכותית

ולמחשב הכי טוב כפול ליבה אני ממליץ לחכות קצת לסדרת ה5XXX של מעבדי כפולי ליבה AMD :xyxthumbs:

פורשה=Mass Production

Bentley=הרכבה ידנית.

שלא נדבר על זה שבנטלי יקר פי כמה...

בנטלי זאת חברה שנקנתה ע"י Rolls Royce ומייצרת מכוניות יוקרה.

http://www.bentleymotors.com/bentleymotors/selectlanguage.jsp#

פורסם

פורשה=Mass Production

Bentley=הרכבה ידנית.

שלא נדבר על זה שבנטלי יקר פי כמה...

מחיר זה לא הכל  ;)

גם אני יכול לפתוח חנות ולמכור מכוניות על שלט ב1מיליון$ ::)

גם לא אמרתי שזה חברה לא טובה פשוט ביופי לדעתי פורש יותר יפה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אה ;) סבבה.

פורסם

אם אתה מעוניין בבנטלי תפנה לאייל ברקוביץ בעל גאה של בנטלי..

בכל אופן זה רכב מאוד נדיר בכבישנו...

בכל אופן כמו שאמרו המעבד הכי משתלם הוא amd3800x2 אם אתה רוצה מעבד "מהשוק הגבוה" המעבד הכי מומלץ הוא amd3000 יסחוב ל כמו גדול משחקים גם עוד שנה שנתיים אחלה אוברקלוקר מעבד מצויין..

פורסם

אם אתה מעוניין בבנטלי תפנה לאייל ברקוביץ בעל גאה של בנטלי..

בכל אופן זה רכב מאוד נדיר בכבישנו...

בכל אופן כמו שאמרו המעבד הכי משתלם הוא amd3800x2 אם אתה רוצה מעבד "מהשוק הגבוה" המעבד הכי מומלץ הוא amd3000 יסחוב ל כמו גדול משחקים גם עוד שנה שנתיים  אחלה אוברקלוקר מעבד מצויין..

אתה בסדר? :nono:

AMD 3000 זה השוק הגבוה :kopfpatsch:

והוא רוצה איכות,ביצועים כמו שהוא כתב ולא את הדבר "הכי" משתלם אז חלאס לתת פרשנויות לדברים של אחרים :screwy:

פורסם

אין טעם לקחת משהו מעבר ל 3000 (או 3200 אם ההפרש במחיר קטן) או X2 3800 בכפולי ליבה

ההבדלים פשוט לא נראים

בטח שלא ייראו כמו שייראו אם תשקיע את ההפרש בכרטיס מסך או זכרון

פורסם

אם יש לך כסף קנה AMD ATHLON X2 4800 :xyxthumbs:

או חכה וקנה כבר X2 5000

אתה פשוט לא מפסיק לדבר שטויות מה?

פורסם

אתה פשוט לא מפסיק לדבר שטויות מה?

מה שטויות :pissed:

הבנדם ביקש במעבד טוב ולא זול :screwy:

ומה זה השטויות האלו שהוא לא ירגיש הבדל :nono:תחשבו לרגע אז למה אין היום לכולנו P2 או משהו כמו AMD XP משהו מממ ישן :kopfpatsch:

פורסם

וואלה אתה צודק באמת צריך לשפוך 3500-4000 שקל על 400 מגה הרץ ומגה קאש  :kopfpatsch:

:bash: :bash: :bash:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145611.msg1228161#msg1228161

אם אתה חושב ככה לך לישון :sleep:

מעבד נותן המון זה שהם נתנו רק מי אתר 1 מבחן זה לא אומר הכל

ותפסיקו לתת לאנשים מה שהם לא מבקשים :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

וואלה אתה יודע מה בא לו "לבזבז" 3000-5000 על המעבד הכי טוב אז מי אתה חושב שאתה שתגיד לו לא :lol: :lol: :s07:

פשוט אל תגיב בפעם הבאה :nono:

פורסם

פשוט תחסוך מאיתנו את הטיפשות שלך. כמו שאמרת, הכסף הוא של אנשים, ואם בא להם לשפוך אותו, שיבושם להם. אבל אם הם שואלים מה כדאי, אתה לא צריך לאמר להם לקחת את הדבר הכי לא משתלם והכי יקר שאפשר. נמאסת.

אני מוכן להתערב שזה הקהל הצעיר יותר של הפורום, ובוודאי הfanboys, שלא מסוגל להבחין במוצרים שיווקיים נטו, כמו סדרת הFX, שכל תכליתם היא בניית הילה וחיזוק המותג, באמצעי אחד בלבד - מחיר גבוה. זה דבר שחוזר על עצמו אצל חברות רבות. מה שעולה יותר חייב להיות יותר טוב, נכון? למה מעבד כמו ה4000SD+ עולה 382 דולר, והFX57 עולה 1011 דולר, בNewegg?

האם יש הבדל משמעותי ביניהם, מלבד 400 מגה הרץ ונעילת מכפלה? האם ההבדל הזה שווה בקירוב 700 דולר? כמובן שלא.

וואלה אתה יודע מה בא לו "לבזבז" 3000-5000 על המעבד הכי טוב אז מי אתה חושב שאתה שתגיד לו לא :lol: :lol: :s07:

אם הבנאדם בא לפה להתיעץ, אז לומר לו מה לקחת זה בדיוק מה שאני ושאר חברי הפורום שמבינים משהו אמורים לעשות. אתה אולי מייעץ לו, אבל העצה שלך היא פחות או יותר הכי שגויה שאפשר.

פורסם

פשוט תחסוך מאיתנו את הטיפשות שלך. כמו שאמרת, הכסף הוא של אנשים, ואם בא להם לשפוך אותו, שיבושם להם. אבל אם הם שואלים מה כדאי, אתה לא צריך לאמר להם לקחת את הדבר הכי לא משתלם והכי יקר שאפשר. נמאסת.

אם הבנאדם בא לפה להתיעץ, אז לומר לו מה לקחת זה בדיוק מה שאני ושאר חברי הפורום שמבינים משהו אמורים לעשות. אתה אולי מייעץ לו, אבל העצה שלך היא פחות או יותר הכי שגויה שאפשר.

רק שתידע שהוא שאל:

איזה מעבד מעדיף? amd 64 4000+ או amd 64 x2 4800/4600

הוא לא ביקש חוות דעת איזה מעבד אחרעדיף הוא רק שאל איזה מי בין המעבדים האלו שווה.

מתי אמרתי מה שיקר טוב יותר? :nono:

והמעבדים האלו באמת יותר טובים קח לך את 3000 במחן מול FX57 ותראה את ההבדל

פורסם

אני מציע שתעיין שוב בתגובה הזאת, כנראה שלא הצלחת לקלוט מה שרשום שם. קרא ותפנים, אתה בדיוק התופעה שמצויינת שם.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145611.msg1228407#msg1228407

אני אפסיק להגיב בדיון הזה, שלפי התחזית שלי עומד להינעל, די בגללך.

אני אמרתי את דעתי.

Peace.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים