פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אני רוצה לעשות כמו הדרקון הזה אבל אני לא יודע איך עושים אותו אם משהו יודע איך עושים את הדבר הזה יגיב ויגיד לי כי אני רוצה לעשות גם איזה צורה http://www.hwzone.co.il/gallery/album85/aadתודה על העזרה
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אם יש לך כשרון ציור אז אין בעיה,ואם לא אז יש שבלונות מוכנות,אתה פשוט עובר על השבלונה וזהו,כמובן בעזרת הציוד שהציע לך ZIPOO
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר אבל תראו אני לא מבין איך זה מאיר את זה יש שמה לדים ואיך אתה רואה את זה בטוח שצריך לשים שמה משהו
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים לפי התמונה,נראה שהוא צבע את החריטה בצבע מיוחד זוהר.בעזרת התאורה,הצבע זוהר במיוחד.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים החריטה מוארת וזוהרת בגלל הלדים מן הסתם החריטה הזאת בוצעה על ידי דרמל מה שצריך לעשות זה לחרוט פשוט אחרי שיש לך חריטה אתה רוצה להאיר אותה כמובן נכון?! אז אתה שם לדים זה הכל
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר בונא אחי זה ממש קל ככה בתמונה זה נראה משהו קשה אחושרמוטה תודה אנשים ועוד שאלה אחי את הלדים כמה צריך לשים כול פינה 2 זה מספיק מה אתה הייתה ממליץ לי לעשות
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים טריפ, אתה מתבקש לא לכתוב 2 הודעות ברציפות - אם יש לך עוד משהו להוסיף להודעה האחרונה שלך תשתמש בכפתור העריכה. לגבי מידע על תאורה - תבדוק את הסטיקי שבראש הפורום ותשתמש ב.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים את החריטה עדיף לעשות בעזרת מלחם , זה מקל על העבודה ולא קיימת ההתנגדות כמו בדרמל או מכשירי חריטה אחרים .בעזרת המלחם כל מה שנותר לעשות הוא לעבור על השבלונה , המלחם חורט שכבה מספיק עמוקה על מנת שהאור יעבור בצורה טובה.מספיקים 4 לדים על מנת לקבל תאורה מושלמת לציור.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים החריטה נעשה על ידי דרמלחריטה על מלחם לפי דעתי לא כדאיכי יש אדים (שהם רעילים ומסוכנים) אם עושים חריטה עם מלחם צריך לעשות בחדר מאורר היטב!
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים הנה שלי:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78826.msg931618#msg931618אני פה לעזור..
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר אני לא מצליח לראות אבל נראה לי שיותר כדי באמת מלחם אבל אחרי זה אני הורס אותו וגם אני יכול להגיד דרמל אז אני לא יודע אם מה לעשות את זה ונראה לי שמלחם גם עושה בועות
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים תעשה עם דרמל הכי טוב! תפסיק לרשום שטויות. חריטות מסובכות עושים עם מלחם, נקודה. שמים מאוורר קטן לידך שיעיף את האדים, לא צריך להגזים. זה לא חומר רדיו אקטיבי. ואם בכלל רוצים לנקוט באמצעי הגנה, שים מסכה/חולצה. ד"א כל חיתוך שנעשה בפרספקס משחרר אידם רעילים/אבק רעיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.