פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר קיצר BlueGene/ עולה 50 מילארד דולר ושי בו קרוב לי כמה מילונים של מעבדים ותאמי ןלי ממש בא לי להיץ עליו בנצים לשבור תשיא ב 3ddmark מי יקנה מחשב כזה. גם יקר גם ענקי וגם מאוד יקר
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים BerkotZיש לך כמה טעויות בסיסיות שםא. אי אפשר לחבר 2 כפולי ליבה שהם לא Opeteronיםב. אי אפשר לחבר 2 כרטיסי X1800XTה CrossFire מתבצע ע"י כרטיס X1800XT וכרטיס ATI X1800 CrossFire Editionוהמעבדים האלה לא עברו אופטימציות בשביל יישומי מולטימדיה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים ATi ניסו להיפטר מהצורך בכרטיס מאסטר אבל לא הצליחו בדור הזהסביר להניח שבדור הבא או זה שאחריו הם יצליחו
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים הם יכולים וידעים איך אבל הקטע ש nvida בעלים על הפטננט אז אם צריכים למצוא דרך אחרת לעשות את זה :\ או שישלמו מליארדים על השימוש בפטנט לnvidia
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים הם יכולים וידעים איך אבל הקטע ש nvida בעלים על הפטננט אז אם צריכים למצוא דרך אחרת לעשות את זה :\ או שישלמו מליארדים על השימוש בפטנט לnvidia זה עוד עם NVIDIA תרצה למכור להם!!! הCF של ATI ממש מגיל 2 חוטים גדולים ומסורבלים שמתחברים לעיני כל ! ובNVIDIA אתה לא רואה בכלל את גשר הSLI וגם אם כן הוא יפה ;D
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים עדיין ב 1800 מכסח תתחת ל7800לא יודע למה אבל אני אוהב תסדרות של atiטוב יאלה !
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים רגע אם וכאשר המשחקים יתמכו בכפולי ליבה עם איזה פאץ שיביאו או בכלל יתכנתו אותו כך אז הוא יתמוך בכפולי ליבה הנוכחיים וגם ב m2 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.