עבור לתוכן

Auido Controler for Headphones עידכון עמ 2 עם תמונה שמסבירה.

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה =)  :hi:

היתה לי בעיה שאני לא יכול לשלוט בעוצמת השמע של האוזניות שלי ללא דרך לשנות את זה ב WINDOWS.

החלטתי שאני פותר את הבעיה הזהו!

חשבתי אל לפתור אותה ומצאתי פיתרון מאד חמוד: ברמקולים הכי פשוטים שאפשר לקנות ב 30-50 שח ישנו מגבר פנימי וממנו ישנה יציאה לאוניות.

אז מצאתי רמקולים כאלו אצלי בארון שבוא זרוקים כל החלקים הישנים של המחשב או הזבל הישן. פתחתי את הרמקולים ניתקתי את החלק אשר פועל כמגבר וחתחתי את החוטים של הדינמו. לאחר מכן השתמשתי ב CD ROM ישן - פירקתי אותו והישתמשתי בברזל שלו כתחתית. לקחתי את הפנל של המארז (כזה שמורידים אותו כדי להתקין CD ROM במחשב) לאחר הרכבה מאולתרת יצאה משיהו נחמד. את החוט של ה-AUDIO מעבירים דרך המחשב לגב שלו ומחברים לפיצול של AUDIO OUT. את הכבל מתח גם מעבירים דרך המחשב החוצה ולשקע חשמלי =)   

דרך אגב! הכלי השימושי ביותר הוא אקדח דבק חם!!!!

הינה התוצאה:               **ישנם עוד תמונות http://www.megaupload.com/?d=NPX74TZ8   תורידו!!! ישנם כ 12 תמונות נוספות!!!

picture0194as.jpg

picture0205vi.jpg

• תגובות 33
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אופס כנירא עשיתי טעות צריך להעביר את זה ל "יומן משיהו..." :-[

פורסם

תותח, אחלה רעיון :xyxthumbs:

פורסם

ד"א כמעט בכל האוזניות הכי פשוטות קיימת גלגלת שמיועדת בדיוק למטרה זו, הייתה יכול לפרק ולהלחים לאוזיות שלך במידה וזה משתלם..

פורסם
  • מחבר

העוזניות שלי עולות 300 שקל - לא ממש בה לי לעשות להם את זה. בנוסף אני רוצה שיהיה קבוע במחשב

פורסם

במידה ואתה לא רוצה לגעת באוזניות שלך , אתה יכול לקחת את הגלגלת הזו ולהלחים לה מצד אחד שקע נקבה ומהצד השני זכר שיתחבר למחשב..

ואז אתה פשוט מכניס את האוזניות לשקע..

פורסם

יש לי גם תבעיה הזאת!

קניתי לא מזמן מגבר ואני בבית עם רמקולים של מערכת קולנוע ביתי לטלויזיה 5.1

אז בבית הכל בסדר כי המגבר לידי ואני יכול לחבר אליו אוזניות אבל אם אני רוצה ללכת למסיבהת רשת או כל מקום אחר ואני לא יכול להסחב עם המגבר...

אז אני צריך משהו בסגנון...ההסבר שלך קצת כללי אני צריך קצת יותר מידע...

(גם התמונות לא עזרו)

תוכל לפרט? הלחמת דברים?

היית צריך חומרים מיוחדים? ידע כלשהו באלקטרוניקה?

תודה

אם יותר נוח לך תתפוס אותי באייסיקיו 242792227

פורסם
  • מחבר

טוב נתחיל:

קניתי ופירקתי רמקולים הוצאתי משם את החלק האלקטרוני והלחמתי ממנו את החוטים של הדינמו (אפשר גם לתלוש).

אחר כך בניתי משטח ממתכת - השתמשתי בתחתית של CD-ROM ישן.

לקחתי פנל של המארז - כזה שצריך להוצאי כדי להכניס CD_ROM. קדחתי חורים בפמל הזה לפי החלק של הרמקול - המגבר הפנימי.

כאשר בדקתי דכל הכפתורים נכנסים בצורה מושלמת לקחתי אקדח דבק חם ו הדבקתי את הפנל עם החורים לתחתית שעשיתי. גזרתי את הקליפסיפ של הפנל כדי שלא יתפסו. ומקבךים משיהו שנכנב למארז כמו CD_ROM. מסמנים על צד התחתית איפו לעשות לור במטרה להבריג את כל מתקן למחשב - שוב כמו CD_ROM רגיל.

לאחר כל זה בניתי כמה תופסנים למגבר מפךסתיק של אותו רמקול שפירקתי ו הכנסתי את המגבר לפנל ככה שהוא נמצא בתוך החורים שקדנו והדבקתי שוב עם דבק חם את המגבר לתחתית.

מחפשים דרך קלה להעביר את החוטים של המגבר מפנים המארז החוצה. חוט אחד לפיצול ב יציאת ה AUDIO והשני לשקה!

תתחדשו! נסו להוריד את המתונות הנוספות הם יעזרו לכם להבין את מה שהסברתי כן.

פורסם

לא יהיה יותר פשוט לקחת נגד משתנה מתאים ופשוט לחבר???

פורסם

לא יהיה יותר פשוט לקחת נגד משתנה מתאים ופשוט לחבר???

מסכים עם aquaris היית צריך לעשות כבל עם צד אחד זכר ושני נקבה שעליו יש נגד משתנה ואז לחבר אליו תמחשב ותאוזניות.

ד"א, aquaris אני מעדיף את השם הלועזי, פוטנציומטר. ;D

פורסם

נסה לכתוב את זה ביד שמאל כשאתה ימני-זה יכול לשגע רק החיפוש אחר האותיות

פורסם

יש לי רק שאלה אחת ....מאיפה החשמל למגבר הזה? כי המגבר הזה אמור לקבל 220V אם אני לא טועה...לפחות אצלי הוא מחובר לחשמל...

וכמו כן לאן היציאה מהמגבר הולכת למחשב?

פורסם

יש לי רק שאלה אחת ....מאיפה החשמל למגבר הזה? כי המגבר הזה אמור לקבל 220V אם אני לא טועה...לפחות אצלי הוא מחובר לחשמל...

קניתי ופירקתי רמקולים הוצאתי משם את החלק האלקטרוני והלחמתי ממנו את החוטים של הדינמו (אפשר גם לתלוש).

אני מניח שהוא התכוון שהוא ניתק את המעגל של הפוטנציומטר והמגבר אחרי השנאי (ולא דינמו - דינמו זה מה שמרכיבים על האופניים... :silly:) - ואז ניתן להשתמש במתח הנמוך והישר של המולקס.

וכמו כן לאן היציאה מהמגבר הולכת למחשב?

מחפשים דרך קלה להעביר את החוטים של המגבר מפנים המארז החוצה. חוט אחד לפיצול ב יציאת ה AUDIO והשני לשקה!

בניסוח קצת יותר ברור - המעגל החדש מקבל את אות השמע מיציאת השמע של המחשב - שאליה מחובר מפצל (כדי שהרמקולים יוכלו להשאר מחוברים).

JezpeRR, רעיון נחמד וביצוע יפה ונקי - כל הכבוד. :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל תודה על התשובות!

דבר שני אני לא ממש חזק באלקטרוניקה ומה שאתה אמרת בקשר לאיך אני מעביר את מקור הכוח למגבר מה220V הרגיל למולקס נראה לי כמו סינית!

אם תוכל להסביר כמו לילד מפגר אני אבין יותר טוב :s05:

מצטער שאני קשה פשוט אין לי שמץ! ???

פורסם

החלק המתכתי הזה (גוש מתכת עטוף בחוטים) שהיה בתוך הרמקולים וממנו ניתקת את המעגל של המגבר והפוטנציומטר נקרא "שנאי", והתפקיד שלו הוא להוריד את מתח הרשת (220V AC) למתח נמוך יותר שמאפשר למגבר לעבוד.

ד"א, את המעגל שהוצאת חיברת לחשמל בתוך המחשב או שחיברת רק ליציאת האודיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים