פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים ואז זה לא בDual Channel :\אתה לא יכול לעבוד בדואל עם זיכרון אחד DS וזיכרון אחד SS כי המגה בייט שלהם פר צ'יפ הוא שונה
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר אתה לא יכול לעבוד בדואל עם זיכרון אחד DS וזיכרון אחד SS כי המגה בייט שלהם פר צ'יפ הוא שונה יש לי שני זכרונות זהים שניהם DS...
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים יש לי שני זכרונות זהים שניהם DS...אז למה הת'רד הסתמי הזה ? ? ? שים את הזיכרונות על שני חריצים באותו הצבע שצמודים זה לזה , תדליק ויש לך דואל
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר אז למה הת'רד הסתמי הזה ? ? ? שים את הזיכרונות על שני חריצים באותו הצבע שצמודים זה לזה , תדליק ויש לך דואל לא עובד בDDR1 וDD3, חובה לשים על DDR2 וDDR4. זאתי הבעיה שלי :ם
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מה שפותח הת'ראד התכוון אליו זה שהוא לא מצא איפה כתוב המספור של הסלוטים של הזכרון. איזה מהסלוטים הוא DDR1(מס' 1), DDR2(מס'2) וכן הלאה. ברור לכולם שמדובר רק על סלוטים של DDR1. בשביל למצוא את המספרים תסתכל על הלוח עצמו, לדעתי כתוב מסביב.מה שלא הבנתי זה מה הקשר לזכרונות DS/SS, כל מה שכתוב בתרשים זה איפה לשים זוגות של זכרון כדי שיעבוד בדואל.קוראים לזה בכלל DIMM 1,DIMM 2 וכו
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים [glow=red,2,300]פותח התראד אתה מטומטם או מה?!!?אני אומר לך על סלוט מס 1 ! ו סלוט מס' 2 אוסלוט מס 3 ! ו סלוט מס' 4לא 1 ו3ולא 2 ו 4[/glow]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר [glow=red,2,300]פותח התראד אתה מטומטם או מה?!!? אני אומר לך על סלוט מס 1 ! ו סלוט מס' 2 או סלוט מס 3 ! ו סלוט מס' 4 לא 1 ו3 ולא 2 ו 4[/glow] להסביר לך את זה המילים אחרות או שאתה טיפש ? ואוו, אתה יותר מוגבל ממה שחשבתי. סלוט אחד ו2 הם באותו הCHANNEL. צריך לשים אחד בכל CHANNEL
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים תתפלא אתה מוגבל כי ב AMD צריך להשים על 1 ו 2 או 3 ו 4 כמו שאמרתי על מנת לקבל דואל ! באינטל זה 1 ו 3 או 2 ו 4! תבדוק!יש לי את 2 סוגי המערכות אז תרגע אני יודע מה אני מדבר
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר תתפלא אתה מוגבל כי ב AMD צריך להשים על 1 ו 2 או 3 ו 4 כמו שאמרתי על מנת לקבל דואל ! תריב עם הלוח אם שלי. תריב... סבבה, לך תנהל דו שיח עם GigaByte. תהנה.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אתה סתום בלחץ או מה?! יש לי לוח כזה בדיוק ויש לי שם 2 סטיקים DS על 1 ו2 והם בדואל!טוב מפה אתה לבד שיסבירו לך האחרים.. נמאס לי ...
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים תתפלא אתה מוגבל כי ב AMD צריך להשים על 1 ו 2 או 3 ו 4 כמו שאמרתי על מנת לקבל דואל ! באינטל זה 1 ו 3 או 2 ו 4! תבדוק!אין כזה דבר AMD ככה ובאינטל ככהצריך לשים אחד בכל צ'אנל.בלוח של ג'יגהבייט זה יכול להיות 1 ו3 ובלוח של MSI 1 ו 2.GIGABOT, מזל טובזכית באזהרה שניהואני מניח שאתה יודע מה המשמעות של האזהרה הבאה
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים להסביר לך את זה המילים אחרות או שאתה טיפש ? ואוו, אתה יותר מוגבל ממה שחשבתי. סלוט אחד ו2 הם באותו הCHANNEL. צריך לשים אחד בכל CHANNEL מי אתה בכלל שתדבר ככה ?! לי היה לוח כמו שלך K8NF9 וצריך לשים על 1+2 / 3+4 , אצלי זה היה ככה ! אז STFU
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים Hydra - כמו שGIGABOT ניסה להסביר לך - שילוב של סלוטים 1 ו-2 או 3 ו-4 ייתן לך DUAL CHANNEL :[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר Hydra - כמו שGIGABOT ניסה להסביר לך - שילוב של סלוטים 1 ו-2 או 3 ו-4 ייתן לך DUAL CHANNEL :אני לא מדבר על מה שאתם מדברים.אני מייחס את מספר הסלוט לא לפי מיקום אלא לפי סדר פעולת הלוח אם. הלוח אם קורא את הסלוט השני כ3 ואת השלישי כשני. בגלל זה נוצרה אי הבנה... (הלוח עובד כמו כל שאר הלוחות שבהם יש אחד צבע כחול ואחד כתום ואז אחד כחול ואז אחד כתום, רק שבלוח הזה המיקום שלהם אחד ליד השני, אבל הלוח מזהה אותם אחרת :]).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.