פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה.הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR42 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS-----------------------------------------------------------------------------------------------4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SSוכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2.....אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר הלוח בכלל לא תומך בDDR2..אויי ויי וזמיר :[ציפיתי ליותר מהפורום המדובר ביותר בארץ בעינייני חומרה :\
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מה אוי זמיר?הלוח לא תומך בDDR2 אף לוח למעבדי AMD לא תומך בזהבכלל מה השאלה?אתה יכול לשים היכן שאתה רוצהזה לא משנה ללוח אם זה דו צידי או חד צידי
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מה שפותח הת'ראד התכוון אליו זה שהוא לא מצא איפה כתוב המספור של הסלוטים של הזכרון. איזה מהסלוטים הוא DDR1(מס' 1), DDR2(מס'2) וכן הלאה. ברור לכולם שמדובר רק על סלוטים של DDR1. בשביל למצוא את המספרים תסתכל על הלוח עצמו, לדעתי כתוב מסביב.מה שלא הבנתי זה מה הקשר לזכרונות DS/SS, כל מה שכתוב בתרשים זה איפה לשים זוגות של זכרון כדי שיעבוד בדואל.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר מה אוי זמיר?הלוח לא תומך בDDR2 אף לוח למעבדי AMD לא תומך בזהבכלל מה השאלה?אתה יכול לשים היכן שאתה רוצהזה לא משנה ללוח אם זה דו צידי או חד צידיושוב, אוי וייי וזמיר.היכן אתה רואה אותי מדבר על DDR 2 !?@?@#! אני מדבר על סלוטים בכלל. אפשר להבין את זה מהעובדה שכתוב שם 3 ו4... למען השם.בוא אני אסביר לך כמו ילד קטן.Channel A: DDR1 And DDR 3Channel B: DDR2 And DDR4מבין, סלוטים... כן, לא זלוטים (כסף פולני לפני האיחוד :ם) סלוטים. אתה רוצה הסבר מה הוא סלוט זיכרון גם ? אני יכול אם אתה ממש רוצה...זה לא משנה ללוח אם זה דו צידי או חד צידי:נכון, זה לא משנה, זה סתם כתוב בחוברת הדרכה, הרי משעמם לGB בחיים וחוץ מלכתוב שטויות בחוברת שלהם אין להם מה לעשות...
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר מה שפותח הת'ראד התכוון אליו זה שהוא לא מצא איפה כתוב המספור של הסלוטים של הזכרון. איזה מהסלוטים הוא DDR1-מס' 1, DDR2-מס'2 וכן הלאה. ברור לכולם שמדובר רק על סלוטים של DDR1. בשביל למצוא את המספרים תסתכל על הלוח עצמו, לדעתי כתוב מסביב.מה שלא הבנתי זה מה הקשר לזכרונות DS/SS, כל מה שכתוב בתרשים זה איפה לשים זוגות של זכרון כדי שיעבוד בדואל.כתוב שאם הם DS אז המיקום שיש לשים אותם שונה...ותודה, הסתכלתי על הלוח אם עצמו ושם כתוב :] אבל עדין לא הבנתי מה משמעות הX הזה :[
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים די כבר עם השטויות כמו ילדים קטנים רבים באידיש!מה אתה רוצה לעשות למצוא את המספור על הלוח? סתכל מתחת לפלסטיק של הסלוטים כתוב בלבן,אתה רוצה לעדת איך להשים על דואל?או 1,2 או 3,4
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים המספרים של הסלוטים?נו יש לך את החוברת ביד ויש לך את הלוח בידבחוברת בדרך כלל בהתחלה יש ציור של הלוח ושם רשום כל סלוט איזה מספר הואעל הלוח רשום ליד הסלוטים גם כן מספריםבדרך כלל הסלוט שקרוב למעבד הוא מס' 1 אבל תבדוק בחוברת
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר די כבר עם השטויות כמו ילדים קטנים רבים באידיש!מה אתה רוצה לעשות למצוא את המספור על הלוח? סתכל מתחת לפלסטיק של הסלוטים כתוב בלבן,אתה רוצה לעדת איך להשים על דואל?או 1,2 או 3,4לא, אני רוצה להבין מה משמעות הX הזה, למה יש שתי שורות של נתונים שאחד מהם עם X והשני בלי ולא בהתאמה בין הסלוטים השונים.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים תראה, יש לך כמה אפשרויות, מראים לך ככה:2 סטיקים על 2 ו 1 ה-X מסמלים היעדרות של סטיק, אין שם יותר כלום!2 סטיקים על 4 ו 3 ה-X מסמלים היעדרות של סטיק, אין שם יותר כלום!
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר רגע, אז למה ששמתי אותם על DDR1 ו3 המחשב קיבל את מסל המוות הכחול עם הודעה של בעיה בממורי ?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר מה כתבתי לך למעלה אתה לא קורא? או 1+2 [glow=red,2,300]או[/glow] 3+4ואז זה לא בDual Channel :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.