עבור לתוכן

שגיאה מציקה בוינדוס

Featured Replies

פורסם

אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק..

פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש שתי דרכים

האחת היא להתקין SP2

השניה

התחל-> הפעלה

services.msc

תחפש שירות בשם messenger

ותבטל אותו

פורסם

בכל מקרה תתקין SP2 מהר

פורסם
  • מחבר

להתקין סרביס פאק 2 מסיבות אבטחה או שיש דברים שכדאי שיהיה לי משם? מאבטחה אני לא דואג..אני ברשת ביתית עם ראוטר, ויש לו פיירוול נחמד..חוץ מהדבר הזה ועידכוני אבטחה, התקנה של סרביס פאק 2 יתן לי משהו או סתם יגזול לי חצי שעה מהחיים?

פורסם

לדעתי יגזול קצת יותר מחצי שעה של החיים.

אני אישית לא התקנתי אבל שמעתי רק תלונות מכל אלה שהתקינו

הראוטר שלך אמור לעשות לך את החיים שקטים בהרבה ואם אתה רוצה עוד קצת אבטחה אתה יכול ללכת על פיירוואל אישי כמו outpost.

אני אישית לא רואה את הטעם בלהתקין את עידכוני האבטחה של מיקרוסופט, לי הם רק מאטים את המערכת.

בכל אופן, השיטה הכי פשוטה היא לבטל במסך ה services.msc את שירות ה messenger.

פורסם
  • מחבר

אני לא דואג מאבטחה..אני סומך על הראוטר שלי מספיק שיגן עלי מילדים קטנים שמשחקים אותה האקרים ומזיקים סתם למחשבים..ואין לי משהו מיוחד ברשת שיגרום לאנשים לרצות לפרוץ אליה, ככה שאני די רגוע..אני לא הולך להתקין פיירוואל על כל מחשב, שסתם יאט לי את המחשבים..השיטה הזאת של הservices.msc עובדת טוב מאוד, ולפעם הבאה אני אזכור אותה..אז תודה אנשים..! וחג שמח!

פורסם

תתקין SP2 זה עושה יותר טוב מאשר רע, וגם המחשב ירוץ יותר מהר. הוא גם בא עם FIREWALL מובנה אז יאללה להתקין

פורסם

תתקין SP2 זה עושה יותר טוב מאשר רע, וגם המחשב ירוץ יותר מהר. הוא גם בא עם FIREWALL מובנה אז יאללה להתקין

אני אישית לא נגעתי אף פעם ב SP2

אבל דברים טובים עוד לא יצא לי לשמוע עליה

פורסם

באמת, תעשה חיפוש מהיר בגוגל ותראה כי היתרונות עולים על החסרונות. :bash:

פורסם

תפסיקו לקשקש על הSP2. זה צעד מאוד חיובי מצד MS. כמו כל עדכון תוכנה רציני, גם לזה היו כמה בעיות תאימות, אבל מעבר לכך העדכון מבורך.

ולפותח הת'ראד שלא דואג לאבטחה שלו, ההודעה שקיבלת זה ספייוור שמנצל את הMESSANGER SERVICE. כלומר, יש לך כבר ספייוור על המחשב. אז תתחיל להיות מודאג לגבי האבטחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים