פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים הייאתמול שמתי לב שיצאתי מתוכנה הורדה אחת של 700 מגה אשר הגיע ל60% פתאום נמחקה...בהתחלה חשבתי שאני עשיתי את זה בטעות...עכשיו אני שם לב....שעוד הורדה נמחקה לי!!! (וזה מעצבן כי זה הורדות שאני מוריד קרוב לשבועיים)עכשיו מה אני אמור לעשות?!?!!?ש לי את הemule הזה MorphXT 7.3 4.6cעכיו אם אני אתקין גיסרא אחרת בכלל כל ההורדות שלי ימחקו,לא?ואיך אני אמור לסדר את זה?יש דרך לשחזר את הקבצים?תודה מראשinstall.עריכה:~~~~~~~~~~~עכשיו יצאתי שוב מתוכנה וחזרתי אליה אבל זה לא מחק........מה אני אמור לעשות?עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? עריכה #2:~~~~~~~~~~!בדקתי והקבצים ה"מחוקים" עדיין נמצאים בתיקיית הtemp אז זה אומר שהם עדיין על המחשב....אז למה הם לא מופיעים בEmule
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אתה יוצא ממנה באופן מסודר?עכיו אם אני אתקין גיסרא אחרת בכלל כל ההורדות שלי ימחקו,לא?לא, פשוט תשמור את הספרייה TEMP שנמצאת בספרייה של EMULE (לפחות בתור ברירת מחדל)
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים install,תשים כאן את הלוג כשאתה מדליק את האימיול עוד לפני ההתחברות לשרתים.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה! ומאז תמיד כשאני מתקין אימיול אני מסמן את אלה וזה לא קורה לי יותר! תנסה! [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר האמת שהגדרות האלה היו מסומנות חוץ מהalways........ובלוג אין לי כלום לפני שאני מתחבר לשרת...(חוץ מההאשינג שהוא עושה לקבצים חדשים..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.